Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Пробне ЗНО

Дата: 03.11.2016 08:45
Кількість переглядів: 924

 

У 2017 році пробне ЗНО відбудеться 1 та 8 квітня. Для осіб, які проживають у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях його організовує Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є важливою складовою підготовки до ЗНО-2017.

Мета цього заходу - ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця щороку Український та регіональні центри оцінювання якості освіти організовують пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Завдання для пробного ЗНО, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання.

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайті Івано-Франківського РЦОЯО www.test.if.ua. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Пробне ЗНО з української мови і літератури буде проведено 1 квітня, з решти предметів, а саме: історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 8 квітня 2017 року.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною.

Вартість одного пробного тесту – 120 гривень.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь