Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Скала-Подільська громада відзначала Міжнародний День захисту дітей

Дата: 03.06.2016 08:56
Кількість переглядів: 952

Фото без описуКожного року 1 червня ми відзначаємо свято наших маленьких громадян – День захисту дітей. Діти – це продовження нас самих, наша радість, наше майбутнє. Обов’язок громади, шкіл, родин дбати про розвиток інтересів і здібностей юних українців, забезпечити їх належним рівнем виховання та дотриманням прав дитинства.

Фото без описуСкала-Подільська об’єднана територіальна громада приєдналася до святкування цього свята, а саме: смт. Скала-Подільська, с. Іванків, с. Нивра, с. Гуштин, с. Лосяч. Рішенням виконавчого комітету Скала-Подільської селищної ради від 20 травня 2016 року № 67 «Про святкування в Скала-Подільській об’єднаній територіальній громаді міжнародного Дня захисту дітей» був затверджений план та кошторис проведення святкових заходів.

Фото без опису

Святкування цього дня розпочалось святковим концертом і продовжилось виступом дитячих колективів, флешмобом, спортивними естафетами, різноманітними дитячими іграми, змаганнями з тенісу та шашок. Найбільше діткам сподобався конкурс малюнку на асфальті, де їхній уяві не було меж. Наприкінці свята відбулося нагородження маленьких переможців: солодощами, книжками-розмальовками, дитячими м’ячиками, ручками та блокнотами. В цей день дорослі змогли відволіктись від буденних проблем та разом із своїми дітками приємно провели час, а організатори свята отримали найбільшу винагороду – дитячі посмішки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Для деяких сіл святкування Дня захисту дітей було проведено вперше і селищна рада докладе максимальних зусиль, щоб дане свято проводилось кожного року у кожному селі громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь