Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення

Дата: 07.02.2018 16:03
Кількість переглядів: 946

 

20 лютого 2018 року о 11.00 год. в селищному будинку культури відбудеться засідання двадцять восьмої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін у рішення селищної ради від 20.12.2017 року № 1017/26-2017 «Про селищний бюджет на 2018 рік»  та додаток.
  2. Про затвердження плану роботи Скала-Подільської селищної ради на 2018 рік.
  3. Про оплату праці.
  4. Про затвердження Положення про премії переможцям та призерам районних, обласних та всеукраїнських етапів олімпіад з базових навчальних дисциплін, конкурсів, змагань.
  5. Про затвердження Положення про преміювання педагогічних працівників навчальних закладів Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади за високу результативність праці у роботі з обдарованою молоддю.
  6. Про присвоєння номерів земельним ділянкам, будівлям та спорудам в с. Іванків, с. Гуштинка, с. Бережанка та с. Трійця.
  7. Про затвердження плану удосконалення надання послуги вуличного освітлення Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади за підтримки Агентства міжнародного розвитку США за участю «Global Communities» за програмою DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». Додаток - ПЛАН УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ
  8. Про відновлення вуличного освітлення по Скала-Подільській об’єднаній територіальній громаді.
  9. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність.
  10. Про внесення змін у рішення сесії селищної ради від 23 жовтня 2017 року № 928/23-2017 « Про надання дозволу гр. Жируку Тарасу Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,3580 га в смт. Скала-Подільська вул. Кармелюка, 3».
  11. Про внесення змін у рішення сесії селищної ради від 23 жовтня 2017 року № 929/23-2017 « Про надання дозволу гр. Жируку Михайлу Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 2,0000 га в смт. Скала-Подільська вул. Кармелюка, 3».
  12. Про внесення змін у рішення сесії селищної ради від 23 жовтня 2017 року № 927/23-2017 «Про надання дозволу гр. Жируку Володимиру Степановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,4800 га в смт. Скала-Подільська вул. Купчинського, 14 А».
  13. Про надання дозволу гр. Тишкуну Петру Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,9700 га в с. Підпилип’я.
  14. Про надання дозволу гр. Левченку Василю Івановичу на розробку теїнічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,0400 га в смт. Скала-Подільська.
  15. Про надання дозволу гр. Остафійчук Світлані Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,2500 га в селі Іванків.
  16. Про надання дозволу гр. Котик Марії Юліанівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,4000 га в селі Гуштин.
  17. Про надання дозволу гр. Огороднику Оресту Дмитровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,4300 га в селі Іванків.
  18. Про надання дозволу гр. Стахів Валентині Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,4000 га в селі Іванків.
  19. Про надання дозволу громадянам Атаманюк Світлані Іванівні, Атаманюку Олександру Миколайовичу та Юрчик Олени Миколаївни на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,1412 га в смт Скала-Подільська по вул. Богуна, 13.
  20. Про надання дозволу громадянам Магас Олександрі Мирославівні та Замосьній Людмилі Богданівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,1278 га в смт Скала-Подільська по вул. Юрдига, 28.
  21. Про надання громадянам Стефанів Євгену Петровичу, Стефанів Ользі Сільвестрівні та Коліноха Ганні Євгенівні дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в с. Лосяч по вул. Шевченка, 97.
  22. Про надання дозволу громадянину Огороднику Оресту Дмитровичу та Микитчак Ользі Орестівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі Іванків по вул. Каплиця, 6.
  23. Про вилучення земельної ділянки площею 0,6500 га в гр. Вереги Ганни Іванівни та надання дозволу гр. Верега Віталію Ярославовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,0500 га в селі Гуштин.
  24. Про вилучення земельної ділянки площею 0,6500 га в гр. Долінського Остапа Йосиповича та надання дозволу гр. Долінській Квітославі Омелянівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,000 га в селі Гуштин.
  25. Про  вилучення  земельної  ділянки  площею  0,2500 га  в гр. Семчишина Володимира Михайловича  та надання  дозволу  гр. Слободяну  Володимиру  Ярославовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2500 га  в селі Гуштин
  26. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,4700 га  в  Стефанців Євгена  Петровича  та  надання  дозволу   гр. Каліноха  Ганні  Євгенівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 0,4700 га в селі  Лосяч.
  27. Про  затвердження  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  в оренду  терміном на 49 років загальною  площею  0,0480 га  в с. Нивра  по вул. Центральна, 1 а  гр. Романюку Івану Богдановичу.
  28. Про затвердження  технічної  документації  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  в оренду  терміном  на 49 років  гр.Лісовому  Руслану  Миколайовичу  в смт. Скала-Подільська  по  вул. Подільська, 6.
  29. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  громадянам  Поповичу  Григорію  Юліановичу,  Попович  Надії Михайлівні,  Бураковій  Марії  Григорівні. Ковей  Галині  Григорівні  та передачу даної  земельної ділянки  у спільну сумісну  власність.
  30. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1807 га  громадянам  Лихо  Наталії  Миколаївні  та  Дубіневич  Оресту  Михайловичу  та передачу  даної  земельної  ділянки у спільну  сумісну  власність.
  31. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  громадянам  Терещуку  Йосипу  Степановичу,  Терещук  Мирославі  Степанівні, Терещуку Степану Йосиповичу,  Верцімаха Галині  Йосипівні, Верцімаха Івану  Васильовичу  та передачу даної земельної ділянки  у спільну сумісну  власність. 
  32. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  громадянам Чупак Стефанії  Станіславівні,  Чупаку Богдану Ярославовичу, Чупаку Миколі Ярославовичу,  Чупаку  Володимиру  Ярославовичу  та передачу даної земельної ділянки  у спільну  сумісну власність.
  33. Про   затвердження  технічної  документації  із  землеустрою   щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі  (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га  громадянам  Кушніру  Анатолію  Дмитровичу,  Кушнір   Тетяні Ярославівні,    Антоняк  Людмилі  Анатоліївні  в с. Іванків вул. Вергнівка, 40  та передачу  даної  земельної  ділянки  у спільну  сумісну власність.
  34. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,6950 га  гр. Кушнір  Тетяні  Ярославівні в с. Іванків та передачу даних  земельних ділянок у власність. 
  35. Про затвердження технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,6675 га  гр. Шлапак  Наталії  Володимирівні  та  передачу  даних  земельних  ділянок  у власність.  
  36. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею 0,2670 га  гр. Шлапак  Галині  Михайлівні  в с.Бережанка  та  передачу  даної  земельної  ділянки  у власність.
  37. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  загальною   площею   0,2500 га  громадянам  Шлапаку  Тарасу  Івановичу,  Шлапак Галині  Михайлівні,  Шлапаку Володимиру  Тарасовичу  та передачу даної земельної ділянки у спільну сумісну власність.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею 0,5800 га гр. Павлику  Юрію  Богдановичу  в с. Бережанка та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  39. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,0432 га  гр. Павлик  Станіславі  Казимирівні  в селі Бережанка  та  передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок  в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,1291га  гр. Мишко Надії  Йосипівні  в смт Скала-Подільська та  передачу даної земельної ділянки  у  власність. 
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок  в  натурі   (на місцевості)  загальною площею  0,9863 га  гр. Подялюк Марії  Омелянівні в селі Бережанка та передачу даних земельних ділянок  у  власність. 
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок  в  натурі   (на місцевості)  загальною площею  0,1500 га  гр. Горман Ларисі  Олександрівні в смт Скала-Подільська та  передачу даної земельної ділянки  у  власність.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок  в  натурі   (на місцевості)  загальною площею  1,1688 га  гр.  Гарасимову  Ярославу Михайловичу в селі  Лосяч та    передачу даних земельних ділянок  у  власність. 
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок  в  натурі   (на місцевості)  загальною площею  0,9237 га  гр.  Гарасимів  Стефанії Петрівни в селі  Лосяч та  передачу даних земельних ділянок  у  власність. 
  45. Про    вилучення  земельної  ділянки у  гр.   Альбертовича Юрія Ростиславовича, жителя   селища  Скала-Подільська. 
  46. Про  надання  дозволу  гр. Григоришину  Михайлу Нестеровичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  1,4600 га в   селі Вербівка. 
  47. Про  надання  дозволу   гр.  Григорчук Марії Василівні   на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  0,5100 га в   селі Турильче. 
  48. Про  надання  дозволу гр. Перепічка Марії Андріївні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність загальною  площею 1,0000 га в селі Турильче  і 1,0000 га в  селі Підпилип’я. 
  49. Про внесення змін до рішення сесії селищної  ради від 07.03.2017 року № 660/16-2017 «Про надання згоди на виготовлення  проекту із  землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  в приватну  власність  для  ведення  особистого селянського господарства  учаснику бойових дій Бойчуку Володимиру  Петровичу в селі Іванкові». 
  50. Різне.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь