Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Тиждень початкової школи у Скала-Подільському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»

Дата: 21.02.2018 16:20
Кількість переглядів: 909

Фото без опису

      Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи у Скала-Подільському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ». У  роботу тижня активно включилися учні та батьки. Розпочався тиждень з виставки малюнків «Весняний привіт». Найкраще віддзеркалення зустрічі весни і зими відобразили у роботах: Загрійчук О.,Мандибура А., Козловська Ф.(1кл.), Клапоущак А.,Пуцентела Н., Олійник В.(2кл.), Потурняк Я., Сірман В., Борщівська О.(3кл.), Прокопчук  А., Дубчак С., Купельська А.(4кл.).

Фото без опису

    Протягом тижня школу наповняв особливий гамір. Це учні початкових класів під керівництвом молодого вчителя Кошути Г.В. із завзяттям виконували розвивально-пізнавальні завдання квесту «Воскресни, весно».

Фото без опису

   Родинні фото учнів, обрамлені віночком: спільною роботою маленьких умільців та їх наставників, гордо прикрасили одну із стін школи. Тепер –це  улюблене місце для селфі у школі. Того ж дня провели флеш-моб.  Учні початкових класів створили «живий» герб України і серце.

Фото без опису

     Вчитель Тимчишин Т.І., використовуючи новітні форми навчання, провела інтегрований  урок-суд з читання у 3 класі. Допомагала провести урок вчитель музичного мистецтва Москавлюк О.М.

Фото без опису

   Фінішував тиждень величним родинним святом «Зимі з Весною помиритись і нам ніколи не сваритись». Ведучими заходу були Романовська Л.В. та Рогатинчук Г.П.  Материнською теплотою і добротою віяло від пісень у виконанні батьків і від випечених люблячими руками «жайворонків»-вісників весни, які наприкінці свята вручили всім присутнім, серед яких були і запрошені вчителі шкіл громади. 

Фото без опису

   Фінальним акордом свята  стала гаївка «Гей, віночку, розвивайся». Кожен клас поступово виходив на сцену танцював у своєму колі, ніби вплітав квіточку у загальний родинний вінок. А батьки і вчителі, взявшись за руки, утворили коло – «квітку» у залі.

     Тиждень відбувся завдяки злагодженій і результативній роботі учнів, їх батьків та моїх колег Рогатинчук Г.П., Романовської Л.В., Москаль С.Л., Кошути Г.В., Гресь С.В., Москавлюк О.М.

 Тимчишин Т.І.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь