Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

У школах Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади пролунали останні дзвоники

Дата: 01.06.2016 17:00
Кількість переглядів: 1267

Фото без описуЗ 27 по 31 травня 2016 року у школах Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади пролунали останні дзвоники та відбулися випускні вечори. Урочисті заходи були проведені у семи загальноосвітніх навчальних закладах: Скала-Подільська ЗОШ І-ІІІ ст., Скала-Подільська ЗОШ І-ІІ ст., Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст., Турильчанська ЗОШ І-ІІ ст., Ниврянська ЗОШ І-ІІ ст., Гуштинська ЗОШ І-ІІ ст., Лосяцька ЗОШ І-ІІ ст. Дуже приємно, що учні цих шкіл виразили свій патріотизм прийшовши на останній дзвоник у вишиванках.

За нашою інформацією, цього року закінчили навчання - 86 школярів у 9-х класах та назавжди попрощалися зі школою 19 випускників. З цією святковою подією школярів привітали вчителі, батьки, друзі та представники апарату Скала-Подільської селищної ради. Так, Скала-Подільський селищний голова – Мирончук В.П. завітав до Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст., Гуштинської ЗОШ І-ІІ ст. та Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст., секретар селищної ради – Лагазюк Н.В. привітала учнів Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ст., головний спеціаліст у справах дітей, сім’ї молоді та спорту – Зьомко В.Р. побував у Лосяцькій ЗОШ І-ІІ ст., завідувач юридичним відділом – Вільховий М.І. вітав учнів Турильчанської та Ниврянської ЗОШ І-ІІ ст.

Фото без опису

Звичайно, головними винуватцями свята були одинадцятикласники. Після вручення атестатів теплими словами та символічними подарунками проводжали їх у доросле життя. Цього року троє учнів отримали золоті медалі. Щасливої дороги випускникам бажали першокласники, перші вчителі, класні керівники та директори шкіл.

Не уникнули уваги й інші учні які досягли успіхів у навчанні. Їх привітали похвальними листами, грамотами, сертифікатами учасників міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», всеукраїнського учнівського фізичного конкурсу «Левеня», міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «Лелека», міжнародного конкурсу з інформатики «Бобер». Від селищної ради, призери і переможці Всеукраїнських предметних олімпіад, учасники конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, переможці Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика були премійовані разовими стипендіями у відповідності до рішення сесії від 29.01.2016 року № 81/3-2016 «Про встановлення розміру разових стипендій учням ЗОШ об’єднаної територіальної громади» за яким призерам встановлено від 50 до 300 гривень, а переможцям від 100 до 500 гривень.

Фото без опису

За поданою інформацією загальноосвітніх шкіл громади було премійовано:

  • 18 учнів Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст.
  • 4 учня Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ст.
  • 12 учнів Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст.
  • 5 учнів Ниврянської ЗОШ І-ІІ ст.
  • 1 учень Лосяцької ЗОШ І-ІІ ст.
  • 1 учень Гуштинської ЗОШ І-ІІ ст.

Фото без описуСкала-Подільська селищна рада і надалі сприятиме учням, які досягають успіхів у навчанні та в подальшому старатиметься збільшувати розмір премій.

Останній дзвоник це свято усієї громади. Для дітей – це вагон нових знань, перехід в наступні класи та омріяні канікули, для вчителів – гордість за своїх вихованців, прощання з випускниками, для батьків – це мить коли їхні діти стають на рік дорослішими.

Скала-Подільська селищна рада щиро бажає усім учням та випускникам міцного здоров’я, прагнень до нових знань, а головне – мирного неба над головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь