Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбулися громадські слухання щодо містобудівної документації

Дата: 13.03.2018 17:01
Кількість переглядів: 705

Скала-Подільська селищна рада повідомляє, що 13.03.2018 0 1000 год. в с.Гуштин ( приміщення школи) проводилися громадські слухання щодо містобудівної документації «Детальний план території для забудови земельної ділянки за межами населеного пункту с.Гуштин на території Скала-Подільської селищної ради для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (сушильний цех лікарської сировини) Борщівського району Тернопільської області». Підстава розроблення - розпорядження районної державної адміністрації від 01.11.2017 року № 356-од.

 

А також о 1200год. в приміщенні Скала-Подільської селищної ради проводилось обговорення містобудівної документації «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою : смт Скала-Подільська по вул. Кам’янець-Подільська, 1, Борщівського району Тернопільської області». Підстава розроблення - рішення Скала-Подільської селищної ради від 16.11.2017 року № 947/24-2017.

 

 Інформація про проведення громадських слухань була розміщена на офіційному сайті селищної ради та в районній газеті «Галицький вісник» згідно постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

 Інформуємо, що за час ознайомлення не надійшло пропозицій та зауважень до даних містобудівних документацій, а тому комісією направлено документацію «Детальний план території для забудови земельної ділянки за межами населеного пункту с.Гуштин на території Скала-Подільської селищної ради для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (сушильний цех лікарської сировини) Борщівського району Тернопільської області» на погодження до районної державної адміністрації та «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою : смт Скала-Подільська по вул. Кам’янець-Подільська, 1, Борщівського району Тернопільської області» на розгляд сесії Скала-Подільської селищної ради для подальшого затвердження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь