Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбудеться засідання позачергової тридцятої сесії селищної ради сьомого скликання

Дата: 21.03.2018 17:40
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

 

В п’ятницю 23 березня 2018 року о 11.00 год. в будинку культури відбудеться засідання позачергової тридцятої сесії селищної ради сьомого скликання.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

  1. Про продаж на земельних торгах земельної  ділянки  несільськогосподарського  призначення  площею  0,3075 га  в селищі Скала-Подільська  по вул. Кам’янець-Подільська.
  2. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,8631 га  гр. Стахів  Лідії  Петрівні  в селі Лосяч та передачу даних земельних ділянок у власність.
  3. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,3200 га гр. Москалю Петру Івановичу  в селі  Лосяч  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність.
  4. Про затвердження  технічної документації із землеустрою   щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8723 га  гр. Попович  Ользі  Степанівні  в селі  Лосяч  та  передачу  даних  земельних  ділянок  у власність.
  5. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею 0,7157 га  гр. Павлюку  Миколі  Петровичу  в селі  Турильче  та  передачу  даних  земельних  ділянок  у власність.
  6. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,1000 га  гр. Гончар  Олександрі  Дмитрівні  в с. лосяч  та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність.
  7. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею 0,1500 га  гр. Трапезун  Інні  Іванівні  в смт. Скала-Подільська  по вул. Медова, 1  та  передачу  даної  земельної  ділянки  у власність.
  8. Про  затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею 0,1367 га  гр. Вівчар  Марії  Василівні  в смт. Скала-Подільська  по вул. Б.Хмельницького, 21 а  та  передачу  даної  земельної  ділянки  у власність.
  9. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  гр. Гончару  Івану  Івановичу  в с. Лосяч  по вул. Церковна, 38  та передачу  даної земельної  ділянки  у власність.
  10. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0000 га  гр. Зюбрецькій  Галині  Павлівні  в с. Гуштинка  вул. Центральна, 68  та  передачу  даної  земельної  ділянки  у власність.
  11. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність   для  ведення  особистого  селянського  господарства  площею 0,1000 га  гр.  Стрільчук  Юлії  Вікторівні  в смт. Скала-Подільська.
  12.  Про вилучення земельної  ділянки  площею 0,0400 га  в гр. Булиги  Софії  Аркадіївни  та  надання  дозволу  гр. Міщенку  Андрію  В’ячеславовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 0,0400 га  в смт. Скала-Подільська.
  13. Про вилучення земельної  ділянки  площею 1,7700 га  в гр. Чепесюк  Марії  Михайлівни  та  надання  дозволу  гр. Тишкуну  Максиму  Петровичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 1,7700 га  в смт. Скала-Подільська.
  14. Про надання дозволу гр. Чербу  Івану  Анатолійовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Гуштин.
  15. Про надання дозволу гр. Шеляку  Євгенію  Петровичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Гуштин.
  16. Про надання дозволу гр. Саф’янюк  Катерині  Олександрівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1879 га  в смт  Скала-Подільська.
  17. Про надання дозволу гр. Петрушевському  Богдану  Петровичу на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2987 га  в смт. Скала-Подільська.
  18. Про надання дозволу гр. Стаднику  Сергію  Орестовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1460 га  в смт  Скала-Подільська.
  19. Про надання дозволу гр.  Перещуку  Віктору  Ігоровичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,9500 га  в селі  Бережанка.
  20. Про надання дозволу гр. Квасному  Михайлу  Петровичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,8100 га  в селі Іванків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь