Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Нове завдання

Дата: 12.11.2017 22:32
Кількість переглядів: 2162

Фото без опису

Дорогі друзі!
В рамках проекту «Громада на мільйон» ми з вами отримали нове завдання. Протягом сорока восьми годин запровадити в громаді соціальну ініціативу, яка б охопила максимальну кількість населення. 
У Скала-Подільському будинку культури зібралися активісти громади, щоб вирішити поставлене перед нами завдання. Лунало багато ідей: збір одягу для соціально незахищених верств населення, полиця з безкоштовними продуктами для потребуючих в магазинах, яку б міг поповнювати кожен з бажаючих в міру можливостей, допомога одиноким людям похилого віку, тощо.
Шляхом голосування вирішили провести вирізку небезпечних і повалених буревієм дерев у Скала-Подільському парку, а отримані дрова роздати малозабезпеченим сім’ям громади у якості палива. Усі одноголосно підтримали цю ідею, яку першим запропонував Дудник Юрій Павлович, адже ми одночасно вирішуємо кілька питань: розчищення парку і допомога потребуючим. Створено організаційний комітет, який готує все необхідне для старту робіт.
Паралельно, щоб не пропали інші ідеї, які звучали на зібранні, створено ще один організаційний комітет із забезпечення одягом соціально незахищених верств населення.
На даний момент опрацьовуються організаційні моменти в обох комітетах. Результати цієї роботи будуть повідомлені пізніше. Слідкуйте за новинами.
Аліна Червоноока.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь