Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Громадські слухання містобудівної документації

Дата: 15.06.2021 14:29
Кількість переглядів: 702

 

Скала-Подільська селищна рада проводить громадське слухання містобудівної документації.

Назва містобудівної документації:

«Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будівель, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку, (кадастровий номер 6120855700:02:002:0568)          по вул.Кам’янець-Подільська в смт Скала-Подільська, Тернопільської області»

 «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будівель, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку, (кадастровий номер 6120855700:02:002:0567)          по вул.Кам’янець-Подільська в смт Скала-Подільська, Тернопільської області»

«Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будівель, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку, (кадастровий номер 6120855700:02:002:0566)          по вул.Кам’янець-Подільська в смт Скала-Подільська, Тернопільської області»

Метою детальних планів є: визначення планової структури і функціонального призначення територій, параметрів забудови та планової організації ділянок для будівництва об’єктів ринкової інфраструктури, встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови.             

Замовник – Скала-Подільська селищна рада. Виконавець – Фізична особа-підприємець Унгурян Микола Іларіонович

Підстава розроблення – рішення Скала-Подільської селищної ради: 12 березня 2019 року №1637/42-2019;  №1636/42-2019;№1635/42-2019

Місце ознайомлення –  Скала-Подільська селищна рада Тернопільська обл., Борщівський р-н, смт Скала-Подільська, вул. Крушельницької, 33. 

Порядок і час ознайомлення – всі дні, крім суботи та неділі, з 09:00 до 16:00.

Відповідальна особа – Скала-Подільська селищна рада.

Пропозиції та зауваження відповідно до ч. 6 ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пропозиції (зауваження) подають громадяни у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом до Скала-Подільської селищної ради і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Проведення громадських слухань – 19 липня 2021 року о 10:00 год. по вул. Крушельницької, 33, смт Скала-Подільська, Чортківського р-н., Тернопільської обл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь