Конкурс

Дата: 12.05.2017 08:54
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

З метою забезпечення ефективності формування футбольної команди Скала-Подільської ОТГ у плані розроблення можливих варіантів форми футболістів з 12 травня 2017 року виконавчий комітет селищної ради оголошує конкурс на емблему муніципального футбольного клубу «Скала-Айва».

На першому етапі, який триватиме до 25 травня, учасники конкурсу можуть подати свої варіанти емблем спеціалісту селищної ради - Альбертовичу Юрію Ростиславовичу, або вислати на електронну адресу: skpodselrada@meta.ua (ескіз повинен подаватися в растовому форматі JPEG, розмір файлу – не менше 1200 пікселів по більшій стороні, фон білий, sRGB). Емблема має бути сучасною, презентабельною, пов’язувати воєдино історію Скала-Подільської ОТГ та асоціюватися із нашим футбольним клубом.

Конкурсна комісія обере 3 найкращі варіанти пропонованих емблем.

У другому етапі, який відбудеться з 25 травня до 10 червня включно, на офіційному веб-сайті Скала-Подільської ОТГ всі бажаючі зможуть проголосувати за одну із 3-х емблем запропонованих конкурсною комісією.

Переможці конкурсу отримають грошову винагороду:

  • за І місце – 500 грн.
  • за ІІ місце – 200 грн.

 

Шановні вболівальники!

Не будьте байдужими до спортивного життя громади, прийміть участь у конкурсі, запропонуйте свій варіант емблеми з якою команда здобуватиме перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь