Голодомор: помста за свободу, помста за революцію

Дата: 23.11.2018 10:36
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

         В рамках проведення заходів Скала-Подільської ОТГ щодо відзначення 85-х роковин Голодомору в Україні, 23 листопада 2018 року, в Скала-Подільському Будинку культури відбувся вечір-реквієм «Голодомор: помста за свободу, помста за революцію».

         Гуртківці «Перлина Надзбруччя» ( керівник Наталія Кульчицька) Скала-Подільського БК виконали літературну композицію “Голодомору сльози і могили”.

         До учасників заходу звернувся із молитвою настоятель Скала-Подільської УГКЦ Василь Германюк, закликавши усіх присутніх помолитися та запалити лампадки пам’яті.

         Під час вечора-реквієму вчителем історії Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів Оксаною Ундерко була проведена історична конференція «Погляд на голодомор 1932-1933 років за Збручем очима жителів Борщівщини» у супроводі мультимедійної презентації. Учні тієї ж школи Греськів Михайло, Міщенко Максим, Мазур Богдана та Андрущак Авеліна доповнили розповідь  додатковою інформацією на дану тематику.

         Завершився захід виконанням пісні «Свіча» ансамблем “Гармонія” Скала-Подільського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» ( керівник Олеся Москавлюк).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь