Скала-Подільська ОТГ розробляє план дій щодо участі у мікропроекті Українського Фонду Соціальних інвестицій «Надання соціальних послуг у громаді»

Дата: 27.06.2019 15:24
Кількість переглядів: 1203

Фото без опису

 

 

26 червня 2019 року в Скала-Подільському будинку культури відбулись загальні збори громади, на яких було розглянуто питання розробки плану дій щодо участі у мікропроекті Українського Фонду Соціальних інвестицій «Надання соціальних послуг у громаді».

 

Перед присутніми виступила Датченко Наталія Анатоліївна, консультант УФСІ з розвитку потенціалу громад, яка проінформувала про те, що Скала-Подільська ОТГ стала учасником проекту з надання підтримки об’єднаним територіальним громадам Тернопільської та Одеської областей для посилення їх спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами, поліпшення охоплення послугами вразливих груп населення, а саме: літніх людей, інвалідів, сімей, що знаходяться у складних життєвих обставинах. Громада  отримає певне обладнання та консультації щодо розвитку соціальних послуг. Окрім того, передбачено, що у рамках проекту у 10 громадах будуть фінансуватися мікропроекти для покращення охоплення соціальними послугами вразливих груп населення. Скала-Подільська ОТГ також має можливість приймати участь у конкурсі мікропроектів.

 

Також на засіданні було утворено робочу групу, так зване Партнерство з Впровадження Мікропроектів, представники якого стануть повноцінними партнерами у всіх подальших спільних кроках громади та Українського Фонду Соціальних Інвестицій. В склад цієї ініціативної групи увійшли: Атаманюк Ірина Іванівна, Чубак Тетяна Костянтинівна, Атаманюк Світлана Іванівна, Стефина Валентина Григорівна, Дорож Наталія Володимирівна, Ющишин Олександр Дмитрович, Данилюк Ірина Ігорівна.

 

 

Чубак Т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь