Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Скала-Подільська ОТГ розробляє план дій щодо участі у мікропроекті Українського Фонду Соціальних інвестицій «Надання соціальних послуг у громаді»

Дата: 27.06.2019 15:24
Кількість переглядів: 1167

Фото без опису

 

 

26 червня 2019 року в Скала-Подільському будинку культури відбулись загальні збори громади, на яких було розглянуто питання розробки плану дій щодо участі у мікропроекті Українського Фонду Соціальних інвестицій «Надання соціальних послуг у громаді».

 

Перед присутніми виступила Датченко Наталія Анатоліївна, консультант УФСІ з розвитку потенціалу громад, яка проінформувала про те, що Скала-Подільська ОТГ стала учасником проекту з надання підтримки об’єднаним територіальним громадам Тернопільської та Одеської областей для посилення їх спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами, поліпшення охоплення послугами вразливих груп населення, а саме: літніх людей, інвалідів, сімей, що знаходяться у складних життєвих обставинах. Громада  отримає певне обладнання та консультації щодо розвитку соціальних послуг. Окрім того, передбачено, що у рамках проекту у 10 громадах будуть фінансуватися мікропроекти для покращення охоплення соціальними послугами вразливих груп населення. Скала-Подільська ОТГ також має можливість приймати участь у конкурсі мікропроектів.

 

Також на засіданні було утворено робочу групу, так зване Партнерство з Впровадження Мікропроектів, представники якого стануть повноцінними партнерами у всіх подальших спільних кроках громади та Українського Фонду Соціальних Інвестицій. В склад цієї ініціативної групи увійшли: Атаманюк Ірина Іванівна, Чубак Тетяна Костянтинівна, Атаманюк Світлана Іванівна, Стефина Валентина Григорівна, Дорож Наталія Володимирівна, Ющишин Олександр Дмитрович, Данилюк Ірина Ігорівна.

 

 

Чубак Т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь