Привітання з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 09:57
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

Шановні депутати, члени виконавчого комітету,  працівники апарату  Скала-Подільсьської селищної    ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!

   Від щирого серця і від усіє душі вітаю вас з нашим  професійним святом  Днем місцевого самоврядування!

   У сучасному суспільстві, в умовах впровадження реальних реформ, органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв’язанню життєво важливих проблем місцевого та державного значення. Саме місцеве самоврядування   покликане створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, налагоджувати зв’язки між громадою та владою і   спільними зусиллями будувати Українську державу. З нагоди професійного свята висловлюю всім вдячність  за відповідальність,  компетентність,   активну громадянську позицію у справі розбудови Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади.

   З нагоди свята,бажаю вам здоров`я, достатку і добробуту, миру і злагоди, витримки і віри. Особливі слова подяки ветеранам ОМС, які зробили особистий  вклад в його становлення та розвиток. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а віра у щасливе майбутнє рідної громади й України в цілому додають усім нам  сили та наснаги.

 

                                                                 З повагою, селищний голова          Ігор Лобода


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь