Громада попрощалася з Віктором Мирончуком

Дата: 13.08.2022 14:28
Кількість переглядів: 1169

Фото без опису

Відповідно до  розпорядження селищного голови №178 на території громади 12-13 серпня оголошено Днями жалоби  на знак скорботи за загиблим в районі бойових дій з російськими окупантами нашим земляком Віктором Мирончуком.

        Домовину з його тілом  доправили до Скали- Подільської у п’ятницю після обіду. Мешканці містечка та довколишніх сіл зустріли траурну кавалькаду машин навколішки з квітами та запаленими лампадками. На вулиці Грушевського, де проживає родина Мирончуків, відбулася панахида за загиблим воїном. До селищного будинку культури домовину несли військові побратими Віктора Павловича  у супроводі священників та значної кількості рідних, знайомих, сусідів та колишніх колег. Він залишив по собі добрий слід:  у серцях вихованців та освітян - як виважений педагог, у сусідів та знайомих – як добрий господар, у мешканців селища та громади – тими справами, які зумів втілити у життя.

      Попрощатися з полеглим на війні Віктором Мирончуком сьогодні, 13 серпня, прийшли не тільки рідні, знайомі, а й  чимало мешканців громади, делегації територіальних громад – Борщівської, Мельнице-Подільської, Іване-Пустенської, Більче-Золотецької, Колиндянської, колишні сільські голови, керівники установ та організацій Борщівського району, побратими по зброї. Чин поховання  здійснили священники Українських церков – православної та греко-католицької, ксьондз  Римо-католицької церкви. Наш земляк загинув в результаті артилерійського обстрілу вогневих позицій Української армії у Магдалинівському районі  Запорізької області. Він свідомо став до військових лав, щоби боронити рідну українську землю, захистити свою сім’ю, родину від російського окупанта. Наполегливо набув навиків оператора-планшетиста  відділення управління зенітної ракетної батареї і мужньо загинув, виконуючи військову присягу воїна-патріота.

  У скорботі залишаються дружина Оксана, діти – Тетяна та Давид, зять Андрій, рідні та близькі. Розділяємо з вами біль непоправної втрати.

 Віримо, що Віктор Павлович у Небесному Легіоні Воїнів Світла боронитиме і надалі нашу землю. Молімося за його душу, пам’ятаймо про нього. Герої не вмирають!

   Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь