Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Громада попрощалася з Віктором Мирончуком

Дата: 13.08.2022 14:28
Кількість переглядів: 1093

Фото без опису

Відповідно до  розпорядження селищного голови №178 на території громади 12-13 серпня оголошено Днями жалоби  на знак скорботи за загиблим в районі бойових дій з російськими окупантами нашим земляком Віктором Мирончуком.

        Домовину з його тілом  доправили до Скали- Подільської у п’ятницю після обіду. Мешканці містечка та довколишніх сіл зустріли траурну кавалькаду машин навколішки з квітами та запаленими лампадками. На вулиці Грушевського, де проживає родина Мирончуків, відбулася панахида за загиблим воїном. До селищного будинку культури домовину несли військові побратими Віктора Павловича  у супроводі священників та значної кількості рідних, знайомих, сусідів та колишніх колег. Він залишив по собі добрий слід:  у серцях вихованців та освітян - як виважений педагог, у сусідів та знайомих – як добрий господар, у мешканців селища та громади – тими справами, які зумів втілити у життя.

      Попрощатися з полеглим на війні Віктором Мирончуком сьогодні, 13 серпня, прийшли не тільки рідні, знайомі, а й  чимало мешканців громади, делегації територіальних громад – Борщівської, Мельнице-Подільської, Іване-Пустенської, Більче-Золотецької, Колиндянської, колишні сільські голови, керівники установ та організацій Борщівського району, побратими по зброї. Чин поховання  здійснили священники Українських церков – православної та греко-католицької, ксьондз  Римо-католицької церкви. Наш земляк загинув в результаті артилерійського обстрілу вогневих позицій Української армії у Магдалинівському районі  Запорізької області. Він свідомо став до військових лав, щоби боронити рідну українську землю, захистити свою сім’ю, родину від російського окупанта. Наполегливо набув навиків оператора-планшетиста  відділення управління зенітної ракетної батареї і мужньо загинув, виконуючи військову присягу воїна-патріота.

  У скорботі залишаються дружина Оксана, діти – Тетяна та Давид, зять Андрій, рідні та близькі. Розділяємо з вами біль непоправної втрати.

 Віримо, що Віктор Павлович у Небесному Легіоні Воїнів Світла боронитиме і надалі нашу землю. Молімося за його душу, пам’ятаймо про нього. Герої не вмирають!

   Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь