Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Звіт відділу правового супроводу діяльності органів місцевого самоврядування та кадрового забезпечення

Дата: 01.02.2018 00:29
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

Відділ правового супроводу діяльності органів місцевого самоврядування та кадрового забезпечення налічує штат в кількості 4 посадових осіб місцевого самоврядування.

Керівник відділу - Вільховий Михайло Ізидорович , 21 липня 1962 року народження освіта вища, кваліфікація юрист спеціальність правознавство,закінчив у 2001 році Київський інститут внутрішніх справ при Національній академії України,  загальний стаж роботи 36 років із них 32 державної служби ;

 Спеціаліст з питань представництва в судових інстанціях та кадрової роботи Заверцована Олена Іванівна, 22 серпня 1990 року народження,освіта вища,кваліфікація юрист,спеціальність правознавство,в 2013 році закінчила Львівський Державний університет внутрішніх справ,загальний стаж роботи 5 років із них 3 державної служби;

  Державний реєстратор Івасєчко Алла Богданівна,27 квітня 1992 року народження,освіта вища, кваліфікація юрист,спеціальність правознавство,в 2014 році закінчила Чернівецький національний університет імені Ю.Федьковича, загальний стаж роботи 3 роки;

 Інспектор з праці Бачинська Ольга Вікторівна,3 жовтня 1967 року народження,освіта вища, спеціальність  інженер технолог хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва, в 1993 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості,загальний стаж роботи 15 років.

 У 2017 році відділом здійснено прийом 169-ти громадян нашої громади,  надано безоплатна правова допомога 35-громадянам ( це основному оформлення позовів до суду,претензії,звернень та інше).В основному звертаються за правовою допомогу пенсіонери,та малозабезпечені сім’ї ,так  із 169-ти  звернень,139 звернень пенсіонерів та малозабезпечених верств населення.

Поряд з цим у відповідності до функціональних обов’язків відділом проводиться розгляд  заяв,скарг і звернень громадян, так за звітний період розглянуто 131 таке звернення, в основному піднімалось питання розгляду межових спорів, між сусідських  конфліктів, заяв щодо ремонту вулиць, вуличного освітлення та ін. Працівники відділу задіюються для участі  майже у всіх комісіях селищної ради,для вирішення питань по суті згідно чинного законодавства.

 В 2017 році службою проведено перевірку  правил благоустрою  32 помешкань громадян населених пунктів громади. За результатами перевірок складено 3  адміністративні протоколи, в тому числі 29 осіб звернулись до селищної ради про надання окремого дозволу на утримання будівельних матеріалів на вулиці до закінчення будівництва чи ремонту будинків.

Відділом правового супроводу на основі відповідних нормативних документів ведеться кадрова робота,в тому числі робота підготовки матеріалів для прийому на роботу працівників на конкурсній основі, проводяться навчання з кандидатами на посади посадових осіб місцевого самоврядування, проводяться атестації працівників селищної ради у терміни визначені законом.

В основу роботи відділу входить безпосередня  участь у підготовці проектів рішень селищної ради, виконавчого комітету,  та розроблено 201 проект розпоряджень селищного голови.

Державний реєстратор числиться у штаті відділу правового супроводу і  з 1 січня 2018 року розпочав дану роботу. Тож січень місяць 2018 року вже проведено державну реєстрацію 25 суб’єктів за зверненням фізичних осіб, та 15 суб’єктів за зверненням юридичних осіб, в тому числі до місцевого бюджету надійшло більш як 5 000 гривень за вище вказаний період.

На сьогоднішній  вирішується питання отримання службового посвідчення інспектора праці для ведення державного контролю за додержанням законодавства про працю та надіємось на плідну роботу з цього питання.

 В свою чергу відділом  проводяться заходи щодо роз’яснення для населення громади новоприйнятих законодавчих актів України,Постанов КМУ,та інших нормативно-правових актів,які потребують окремого трактування.

У зв’язку з цим на сайті селищної ради відкрито інтернет сайт служби – рубрика юриста, де висвітлюються основні аспекти вище вказаних нормативних документів.Відділ виконує і інші доручення селищного голови,виконавчого комітету,селищної ради.що входять до компетенції органу місцевого самоврядування.

Всі працівники відділу пройшли курси підвищення кваліфікації професійного рівня,чергову атестацію і готові в подальшому вирішувати питання пов’язані із виконанням своїх посадових обов’язків у відповідповідності до чинного законодавства.

 

 

Керівник відділу                                               М.І. Вільховий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь