Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вітаємо з Днем працівника освіти!

Дата: 28.09.2017 08:44
Кількість переглядів: 849

 

Шановні освітяни !

 

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом – Днем працівника освіти!

У цей святковий день прийміть щиру вдячність за Вашу невтомну працю, за високе служіння обраній професії, за Ваші терпіння і талант, що так щиро і щедро передаєте учням.

Освітяни здавна були і залишаються основними фігурами формування громадянського суспільства, виховання справжнього патріота рідної держави. У наш  непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність виховання молодого покоління українців – майбутнього нашої Батьківщини. Від кожного з вас залежить яким буде світ завтра, якою буде наша Україна. Сьогодні, коли наша держава опинилась під загрозою зовнішньої агресії, роль освіти, як ніколи, зростає. Адже національно-патріотичне виховання, яке формується в стінах навчальних закладів, є запорукою незламності нашого національного духу.  В наш буремний час, коли відбулась Революція гідності та почалась неоголошена війна на сході нашої держави – тисячі патріотів, вояків, волонтерів стали на захист нашої незалежності,  віддаючи  всі свої сили, а часом і життя для перемоги України як над зовнішнім, так і над внутрішнім  ворогом. Це говорить про те, що в житті цих справжніх, щирих, відважних, сміливих людей,  свого часу були справжні вчителі! Завдяки таким, як ви, ми сьогодні отримали шанс стати нацією, з  якою рахуватиметься  світ!  Без зайвого пафосу та красномовства слід відмітити, що ви, шановні освітяни, прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного та світлого, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.  Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за  тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Від щирого серця бажаю  вам міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а щоденно. Без вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток, на краще майбутнє  !

 

Зі святом вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь