Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

3 грудня Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

Дата: 01.12.2016 09:51
Кількість переглядів: 916

Фото без опису

Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, який привертає увагу до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя, акцентує увагу суспільства на переваги, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, екологічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.

Створення робочих місць для інвалідів – питання яке потребує першочергового вирішення, бо розміри пенсій, на жаль, не дозволяють цим людям сидіти вдома або подорожувати світом, крім того, людина з вадами має відчувати себе повноцінним членом суспільства.

На долю цих людей випали нелегкі випробування, однак вони долаючи труднощі, проявляють велику силу духу і непохитну віру в життя.

У цей день селищна рада приєднується до міжнародних ініціатив і в подальшому робитиме все можливе з повагою до цієї категорії. Захищаючи гідність інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя і вважаємо що інвалідність це не вирок.

Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально-активними і життєрадісними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства на втілення в життя віри на здорове, сильне майбутнє української нації в цілому, враховуючи інтереси людей з обмеженими можливостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь