Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Молитва за Україну

Дата: 16.03.2018 12:10
Кількість переглядів: 952

Фото без опису

    На виконання Указу Президента України від 13.10.2015р. № 580/215 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.05.2015р. № 582 «Про схвалення Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді від 16.06.2015р. № 641  та з метою збереження пісенних традицій християнської культури, естетичного та духовного розвитку молодого покоління, популяризації кращих зразків духовної пісні, виявлення та підтримки талановитих виконавців, підвищення їх художнього та виконавського рівня, проведений районний фестиваль духовної пісні «Молитва за Україну», присвячений 130-й річниці з дня народження О.В.Барвінського, серед вокально-хорових колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у двох номінаціях «Хоровий спів», «Вокальне мистецтво» .

Скала-Подільську ОТГ на конкурсі представляли:

  • Скала-Подільський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» вокальний ансамбль «Гармонія» (керівник Москавлюк О.М.) у номінації «Вокальне мистетство»; твори – «За все Тобі я дякую» (духовна пісня), «Дай, Боже, сили нашим солдатам ».Відео тут https://youtu.be/z6rTU1VuDZ8;

 

  • Скала-Подільська ЗОШ І-ІІ ступенів вокальний ансамбль «Ось так!» (керівник Ковдриш І.А.) у номінації «Вокальне мистетство»; твори - «Молитва про Україну», «Десь по світу»;

Фото без описуФото без опису

  • Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів ансамбль дівчат «Надія» (керівник Кадуцький В.М.) у номінації «Вокальне мистетство»; Твори - «Молитва за Вітчизну»; «Духовна пісня».

Фото без опису

    Рішенням районного журі переможцем визнано учнівський  колектив Скала-Подільського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ», який буде продовжувати участь у кущовому огляді 20 березня 2018 року в Чортківському Палаці дітей та юнацтва.

 

Відділ освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь