Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вітаємо з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек!

Дата: 28.09.2017 12:45
Кількість переглядів: 1421

Фото без опису

 

Шановні бібліотекарі Скалеччини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.

Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культурну традицію створення бібліотек – храмів духовності, знань та розради, бо знали, що книга – невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

Сучасні бібліотеки – потужне багатство нації. А збережене та примножене воно завдяки благородній та клопіткій праці наших бібліотекарів. Саме Ви, шановні трударі скарбниць книги нашої громади: Галина Батрин (Нивра), Тетяна Тишкун (Турильче), Галина Ситник (Іванків), Ольга Ненчин (Гуштин), Тетяна Молодець (Лосяч), Надія Чаплигіна (Вербівка), Галина Романюк (Бережанка), Марія Галай  (Гуштинка), Лєна Биць, Галина Німець та Галина Кулик (Скала-Подільська)    відкриваєте нашим землякам дивовижний, цікавий та багатогранний світ, прищеплюєте  юним любов до читання, даруєте їм відчуття прекрасного бо лише з інформацією, книгою, бібліотекою  створюється  успішне майбутнє кожної людини і всього суспільства, лише обізнані та поінформовані громадяни можуть творити майбутнє своєї держави.  Додаються також прагнення зробити свою бібліотеку центром громади, створити комфортні умови для читачів, забезпечити доступ до інформації .

Шановні читачі бібліотек! У цей день, як і завжди, бібліотека працює для Вас! Пам’ятайте, що тут Ви створюєте своє особисте майбутнє та майбутнє своїх дітей! Приходьте до Вашої Бібліотеки і вона стане для Вас привітною  домівкою, зручним місцем для роботи, приємною вітальнею для спілкування з друзями та майданчиком для вирішення актуальних проблем, що Вас  турбують. Що таке бібліотека для кожного громадянина? Наскільки бібліотеки працюють так, аби задовольняти потреби громади у книзі, у читанні, у дозвіллі, у доступі до інформації? Саме цього дня, 30 вересня, ми все частіше задаємо собі це питання і більшість наших бібліотек впевнено можуть сказати, що всі свої зусилля, всі свої професійні вміння і професійні  якості вони застосовують заради того, аби читачам було комфортно в наших бібліотеках, аби наше суспільство могло належно оцінити  працю бібліотекаря.

З нагоди свята зичимо Вам, дорогі бібліотекарі, міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, регулярного та повноцінного наповнення книжкових фондів,  добра, миру та благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь