Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

До уваги жителів смт Скала - Подільська, власників транспортних засобів, підприємців!

Дата: 07.09.2017 14:48
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

 

На основі  розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт ділянки центральної дороги (від площі Б.Хмельницького до ЗОШ І-ІІІ ступенів по вулиці Грушевського),що в смт  Скала - Подільська у відповідності до укладеного договору розпочинаються підготовчі заходи для проведення вищевказаної роботи.

Капітальний ремонт проводитиме підрядна організація ТОВ «Скала-Подільський спецкар’єр», технічний нагляд здійснюватиме спеціалізована ліцензійна організація, з якою на даний час ведуться переговори для подальшого укладення відповідної угоди.

У відповідності до договірних умов «Підрядник» зобов’язується якісно виконати підрядні роботи з дотриманням встановлених державних будівельних норм на протязі двох місяців з дня підписання договору, своєчасно за власний рахунок усувати недоліки допущені з його вини, власними силами та коштами здійснити страхування ризиків результатів робіт не переданих Замовником, а також по закінченні капітального ремонту передати виконані роботи у порядку, визначеному договірними відносинами.

В тому числі «Підрядник» гарантує якість та можливість експлуатації об’єкта відповідно до умов кошторисної документації з наступними гарантійними термінами:

  • влаштування поверхневих обробок та інших шарів зносу для підвищення шорсткості, поліпшення рівності покриттів і вирівнювання поперечного профілю – 3 роки;
  • ремонт та відновлення зношених верхніх шарів асфальтобетонних та інших покриттів – 3 роки;
  • влаштування тонкошарових покриттів з емульсійно-мінеральних та асфальтобетонних сумішей поверх існуючих дорожніх одягів - 3 роки;
  • суцільний ремонт окремих ділянок дорожнього покриття - 3 роки;
  • штучні споруди за видами робіт - 5 років;
  • відновлення або нанесення нової  вертикальної та горизонтальної розмітки фарбою – 6 місяців, пластиком – 3 роки, полімерною стрічкою - 5 років.

Питання проведення капітального ремонту дороги виносилось на порядок денний в розділі різне на чергове засідання сесії селищної ради в серпні місяці, де було погоджено обрання підрядною організацією ТОВ «Скала – Подільський спецкар’єр», а також обговорено умови укладення  договору  балансоутримувачем.

Згідно  вказаних  домовленостей в першій декаді вересня розпочинаються підготовчі роботи, які можуть спричинити тимчасові незручності для населення селища та транспортних засобів.

Уже   в кінці першої декади вересня розпочинаються підготовчі роботи, таким чином буде перекрита вулиця Грушевського в центрі селища, вантажна техніка направлятиметься  на  об’їзд від колишнього військового містечка на вулицю Купчинського з подальшим виїздом на головну дорогу по вулиці Б.Хмельницького,  в свою чергу легковий транспорт - на вулицю Котляревського.

Селищна рада завчасно просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь