Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

За зразковий порядок

Дата: 16.06.2017 15:10
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

Шановні жителі населених пунктів об’єднаної територіальної громади

 

Скала-Подільською селищною радою проводяться заходи, щодо наведення благоустрою територій в населених пунктах об’єднаної територіальної громади.

01 червня 2017 року виконавчим комітетом селищної ради створена рейдова робоча група згідно чинного законодавства, яка наділена повноваженнями для контролю за станом благоустрою у всіх населених пунктах.

Перевірка здійснюється на основі розробленого плану на період 2017-2018 рр. та за результатами якої, у разі виявлення порушень вище вказаних правил, вручаються попереджувальні листи з визначеною датою усунення порушень правил благоустрою.

Після закінчення терміну наданого для усунення недоліків (очищення прибудинкових територій та придорожніх територій від будівельних матеріалів та інших сміттєвих накопичень) уповноважений виконавчого комітету селищної ради фіксує у протокольній формі порушення правил благоустрою з подальшою передачею на розгляд адміністративної комісії для вжиття заходів відповідно до закону.

Рейдовими групами на даний час відпрацьовано вулиці: Лесі Українки, Грушевського, Богдана Хмельницького, Залізнодорожна та Кармелюка що у смт. Скала-Подільська, виявлено 25 порушень таких правил, 2 з них усунено в процесі перевірки, а 23 особам вручено попередження.

Поряд з цим нагадуємо, що за порушення Правил благоустрою наступає адміністративна відповідальність (ст. 152 КУпАП) у вигляді накладення штрафу від 340 грн. до 1360 грн., а також повідомляємо, що такі рейдові групи працюють у всіх населених пунктах без попередження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь