Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вітання в день свята Покрови Пресвятої Богородиці 

Дата: 12.10.2017 15:27
Кількість переглядів: 1097

Шановна громадо, дорогі краяни,  воїни Української Повстанської Армії, учасники національно-визвольної боротьби ОУН-УПА, Майдану і захисники України!

В день свята Покрови Пресвятої Богородиці  вітаємо   усіх з Днем  Захисника  Вітчизни,  Днем українського  козацтва та 75-ю річницею створення  Української   Повстанської  Армії! 

Фото без опису

 Героїчна боротьба УПА є величним прикладом жертовного служіння українському народу. Цвіт української нації, її вірні сини і доньки у найдраматичніший момент нашої історії постали на смертельний поєдинок з  лютим і нещадним ворогом. Незламних лицарів України не зламали ні довгі роки героїчної боротьби, ні сталінські концтабори, ні потоки комуністичної брехні і замовчувань їхнього великого подвигу в ім’я України. З гаслом ” Здобудеш Українську Державу, або згинеш у боротьбі за неї ” вони впевнено йшли у бій, віддавали своє життя в ім’я Батьківщини.

Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях,  які є основою нашої перемоги над  будь-якими  ворогами. І в сьогоднішній нелегкий для нашої держави час, сповідуючи жертовну відданість ідеям відновлення державності, національної гідності та свободи, як вояки ОУН-УПА, Герої Крут, Січові Стрільці, повстанці УНР і ЗУНР, Герої Небесної Сотні, сьогодні демонструють сучасні воїни АТО, виборюючи нашу свободу і незалежність на Східних рубежах України.

День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

 Сьогодні все свідоме українство, всі ті хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

  З повагою, селищний голова В.П Мирончук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь