Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад відділу освіти

Дата: 18.08.2016 15:38
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

18 серпня 2016 року відбувся конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування відділу освіти виконавчого комітету Скала-Подільської селищної ради.

На посаду спеціаліста з питань діловодства та кадрової роботи відділу освіти документи подали: Дзіковська Наталія Михайлівна, Кунька Ірина Євгеніївна, Семків Юлія Олександрівна, Сидор Христина Іванівна.

Фото без опису

На посаду спеціаліста з інформаційно-аналітичного забезпечення відділу освіти документи подали: Дубчак Роман В’ячеславович, Пазюк Іванна Михайлівна, Дзіковська Наталія Михайлівна.

Конкурс проходив о 09:30 год. у приміщенні Скала-Подільської селищної ради в присутності екзаменаційної комісії, а саме: голови комісії – Латишевої Любов Богданівни, секретаря – Вільхового Михайла Ізидоровича, членів комісії: Лагазюк Наталії Василівни, Бурлак Марії Михайлівни, Степась Галини Георгіївни, Ільєва Романа Володимировича, Баландюка Валерія Антоновича.

Фото без опису

Екзамен на заміщення вакантної посади здавали: Дзіковська Наталія Михайлівна, Кунька Ірина Євгеніївна, Дубчак Роман В’ячеславович, Пазюк Іванна Михайлівна. На конкурс не з’явилися: Семків Юлія Олександрівна, Сидор Христина Іванівна.

Фото без опису

За результатами конкурсу з максимальною кількістю балів (на посаду спеціаліста з питань діловодства та кадрової роботи відділу освіти виконавчого комітету селищної ради) перемогла – Кунька Ірина Євгеніївна (вчитель Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст.). Друге місце з відривом у 5 балів посіла Дзіковська Наталія Михайлівна (вчитель Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст.).

На посаду спеціаліста з інформаційно-аналітичного забезпечення відділу освіти виконавчого комітету селищної ради перемогу в конкурсі отримав – Дубчак Роман В’ячеславович (тимчасово не працюючий), який набрав 24 із 25 можливих балів. З відривом в 1 бал (23 бали) друге місце посіла – Дзіковська Наталія Михайлівна. Третє місце посіла Пазюк Іванна Михайлівна (вчитель Лосяцької ЗОШ І-ІІ ст.), яка набрала 15 балів.

Фото без опису

Конкурсна комісія, за результатами іспиту, рекомендувала селищному голові призначити на посаду «Спеціаліста з питань діловодства та кадрової роботи відділу освіти виконавчого комітету селищної ради», кандидата-переможця Куньку Ірину Євгеніївну, на посаду «Спеціаліста з інформаційно-аналітичного забезпечення відділу освіти виконавчого комітету селищної ради» кандидата-переможця Дубчака Романа В’ячеславовича.

Фото без опису

Поряд з цим, рекомендувати селищному голові зарахувати до кадрового резерву на заміщення вакантних посад відділу освіти виконавчого комітету селищної ради – Дзіковську Наталію Михайлівну, яка успішно здала іспити, але за конкурсною процедурою набрала меншу кількість балів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь