Карантин у навчальних закладах

Дата: 23.02.2018 15:50
Кількість переглядів: 1034

Фото без опису

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в школах України оголошено карантин. Кількість хворих на грип та ГРВІ дітей зростає. Щоб не допустити катастрофічного поширення вірусних інфекцій, карантин ввели в школах Скала-Подільської громади.

Рішення про введення карантину в освітніх закладах з 26 лютого по 4 березня 2018 року прийнято відповідно до розпорядження селищного голови за результатами моніторингу відвідування учнями шкіл. Мета карантину у навчальних закладах – попередити подальше розповсюдження захворюваності на ГРВІ та грип, локалізувати епідемічний процес і забезпечити стабільну епідемічну ситуацію.

Медики попереджають, що в Україні будуть циркулювати три штами грипу: “Гонконг”, “Брісбен” і “Мічиган”. «Мічиган» належить до типу А (H1N1), тобто є різновидом так званого «свинячого грипу». Відрізняється цей штам яскраво вираженими симптомами і високою ймовірністю розвитку важких ускладнень.

Фото без опису

Відділ освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь