Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Звернення до жителів Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади, керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності.

Дата: 23.03.2018 10:53
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

 

 

Шановні керівники

підприємств, установ, організацій, жителі громади!

 

Прийшла  весна, в тому числі йдуть Великодні свята, покращуються погодні умови, що сприяє взятися громадою за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади.

 Кожен мешканець громади за своїми життєвими, господарськими обов’язками повинен турбуватись про чистоту і благоустрій свого помешкання, свого населеного пункту, що в свою чергу стане  доброю справою нашої об’єднаної територіальної громади. Всі ми добре знаємо, дивлячись, на акуратно прибрані вулиці, парки і сквери, що такі порядки   позитивно впливають на настрій мешканців та фактично віддзеркалюють реальне обличчя населеного пункту, кожного його жителя і безперечно громади в цілому.

З цією  метою  виконавчим комітетом Скала-Подільської селищної ради прийнято рішення № 35 від 15 березня 2018 року «Про проведення весняного двомісячника з благоустрою», заходами якого передбачено наведення належного порядку, покращення санітарного стану нашої об’єднаної територіальної громади.

 У зв’язку з цим звертаємося до всіх жителів, керівників підприємств, установ, організацій, громадських організацій, об’єднань нашої ОТГ,  не бути байдужим до проблем чистоти та благоустрою винайти час та навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях, відремонтувати, пофарбувати паркани, місцеві криниці, кладовища та інше.

Ми впевнені, що до Великодніх свят, в тому числі впродовж весняного двомісячника з благоустрою, громада принципово поставиться до наведення належного порядку на  всіх територіях і цим самим радуватиме мешканців, в тому числі гостей, туристів,  які відвідуватимуть нашу громаду як безаперечно привабливу до місцевих туристичних подорожей.

 

Вільховий М.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь