Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Громада за благоустрій кожного населеного пункту

Дата: 13.04.2018 10:12
Кількість переглядів: 857

Фото без опису   

Фото без опису

   В четвер 12 квітня 2018 року відбулась виїзна нарада в селі Турильче за ініціативою старости Романа Ільєва, при селищному голові Мирончуку Віктору Павловичу, за участю заступника селищного голови Латишевої Л.Б., керівників відділів апарату виконавчого комітету селищної ради Паламарчук Л.Л., Вільхового М.І. в тому числі  працівників місцевого шкільного закладу, клубних працівників сіл Підпилип’я, Вербівка, Турильче, а також працівників медицини даних населених пунктів.

    На порядок денний виносилось питання благоустрою територій, а також питання розпорядку роботи даних закладів, дисципліни та інше.

   Староста Роман Ільєв в своєму виступі коротко зупинився на питаннях стану благоустрою в населених пунктах що ним обслуговуються, звернув увагу на  місцеві проблеми, та висловив подяку не байдужим до стану благоустрою на території населених пунктів. Поряд з цим староста дав принципову оцінку керівникам місцевих закладів в дотриманні  дисципліни в кожній установі та відповідальне виконання графіків роботи  встановлених  рішеннями виконавчого комітету селищної ради. В цілому робота за словами старости проводиться на відповідному рівні з почуттям відповідальності за доручені ділянки, враховуючи безпосередню командну співпрацю.

   В свою чергу виступив селищний голова Віктор Мирончук, який підсумував роботу в цілому,  об’єктивно оцінивши  стан благоустрою населених пунктів сіл Турильче, Вербівка, Підпилип’я в яких побував до проведення наради. Поряд з цим звернув увагу присутніх на деякі питання роботи закладів культури, реформу медицини та інше. В основному селищний голова висловив задоволення роботою старости, працівників даних місцевих закладів, цим самим подякував їм за проведену роботу в плані благоустрою, виразивши впевненість у подальшій плідній співпраці на благо нашої громади.

    На запитання присутніх відповідали: заступник селищного голови Латишева Л.Б., завідувачка відділом освіти Паламарчук Л.Л., завідуючий відділом правового супроводу діяльності органів місцевого самоврядування та кадрового забезпечення Вільховий М.І.

    Учасники наради відвідали місцеву школу та недавно відкриту котельню. Селищний голова взяв до уваги побажання працівників школи та дав розпорядження відповідальним особам покращити ефективність і стабільність роботи котельні.

Завідувач відділу правового супроводу діяльності ОМС та КЗ

                                                                  Михайло Вільховий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь