Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення

Дата: 20.04.2018 16:10
Кількість переглядів: 826

 

10 травня 2018 року о 11.00 год. в селищному будинку культури планується провести засідання тридцять першої сесії селищної ради сьомого скликання з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік за № 1017/26-2017 року.
  2. Про бюджетний регламент Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про внесення доповнення до Положення про старосту сіл Скала- Подільської об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням сьомої сесії селищної ради від 11.07.2016 року № 309/7-2016.
  4. Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків. 
  5. Про зняття з балансу Скала-Подільського ККП багатоквартирних будинків.
  6. Про приведення у відповідність посад штатного розпису апарату виконавчого комітету селищної ради, перейменувавши посади завідувачів відділу на начальників відділу та встановлення посадового окладу державному реєстратору.
  7. Про порядок розміщення та визначення розміру плати за користування місцями, які надаються розповсюджувачам реклами для розташування рекламних конструкцій та встановлення орендної плати за рекламні конструкції, які перебувають у комунальній власності ОТГ і надаються в оренду.
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство».
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство».
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство».
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство».
  12. Про надання згоди Гордієнку Павлу Володимировичу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га в селі Нивра.
  13. Про надання дозволу гр. Шевчуку Михайлу Романовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,6600 га в селі Іванків.
  14. Про надання дозволу гр. Шулик Галині Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,0100 га в селі Іванків.
  15. Про надання дозволу гр. Словіку Роману Франковичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,2695 га в смт Скала-Подільська.
  16. Про затвердження Положення про здійснення допорогових закупівель.
  17. Про затвердження Положення про тендерний комітет Скала-Подільської селищної ради.
  18. Про затвердження положень місцевих податків на 2019 рік.
  19. Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів господарської діяльності – фізичних осіб на 2019 рік.
  20. Про проведення реорганізації Скала-Подільського ТМО.
  21. Про надання дозволу гр. Твердохліб Людмилі Євгенівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,3590 га в смт. Скала-Подільська.
  22. Про надання дозволу гр. Павлюку Петру Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,5500 га в с. Турильче.
  23. Про вилучення земельної ділянки площею 0,1100 га в гр. Кені Владислава Григоровича та надання дозволу гр. Мишко Юрію Ярославовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 0,5500 га в смт Скала-Подільська.
  24. Про вилучення земельної ділянки площею 0,4000 га в гр. Біланюк Марії Дмитрівни, гр. Рапінди Марії Василівни 1,2000 га і померлої Гризлюк Єлизавети Гнатівни 0,2000 га та надання дозволу гр. Рапінді Ігорю Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,8000 га в селі Турильче.
  25. Про вилучення земельної ділянки площею 1,7700 га в гр. Чепесюк Марії Михайлівни та надання дозволу гр. Тишкуну Максиму Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,7700 га в селі Турильче.
  26. Про вилучення земельних ділянок площею 0,4500 га та 0,5900 га в гр. Ганущака Степана Івановича та надання дозволу гр. Ганущак Юлії Юріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність загальною площею 1,0400 га в селі Нивра.
  27. Про надання дозволу громадянам Шулик Галині Миколаївні, Шулику Богдану Франковичу, Шулику Олександру Богдановичу, Басарабі Ользі Богданівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі Іванків по вул. Каплиця, 16.
  28. Про надання дозволу громадянам Буртняк Олені Семенівні, Буртняку Ігорю Орестовичу, Буртняку Юрію Орестовичу, Буртняку Михайлу Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі Іванків по вул. Центральна, 70.
  29. Про вилучення земельної ділянки у гр. Грабчак Марії Михайлівни, жительки селища Скала-Подільська.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6300 га гр. Івасєчко Ігорю Євгеновичу в селі Іванків та передачу даних земельних ділянок у власність.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,4600 га гр. Івасєчко Марії Миколаївни в селі Іванків та передачу даних земельних ділянок у власність.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,2600 га гр. Маюку Миколі Євгеновичу в селі Гуштинка та передачу даних земельних ділянок у власність.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6000 га гр. Мельничуку Ярославу Петровичу в селі Лосяч та передачу даних земельних ділянок у власність.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4742 га гр. Пушкар Олесі Степанівні в селі Бережанка та передачу даних земельних ділянок у власність.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,4960 га гр. Тимків Валентині Геннадіївні в селі Нивра та передачу даних земельних ділянок у власність.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,7000 га гр. Гаврилів Ользі Мартинівні в селі Нивра та передачу даної земельної ділянки у власність.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6000 га гр. Савка Тетяні Миколаївні в селі Іванків та передачу даної земельної ділянки у власність.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,3136 га гр. Соболівському Богдану Романовичу в селі Турильче та передачу даних земельних ділянок у власність.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4855 га гр. Ющишину Дмитру Івановичу в с. Нивра та передачу даних земельних ділянок у власність.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га гр. Стадник Ірині Іванівні в с. Гуштин та передачу даної земельної ділянки у власність.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1072 га громадянам Башиловій Наталії Романівні, Башиловій Діані Едуардівні, Башиловій Мар’яні Едуардівні в смт Скала-Подільська та передачу даної земельної ділянки у спільну сумісну власність.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га громадянам Дубневич Марії Володимирівні та Савка Тетяні Миколаївні в с. Іванків та передачу даної земельної ділянки у спільну сумісну власність.
  43. Про надання згоди Гордієнко  Ользі  Антонівні  на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га в селі Нивра.
  44. Про надання згоди Гордієнку Володимиру  Анатолійовичу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га в селі Нивра.

  45. Про надання згоди Алексеєвій  Аллі  Володимирівні  на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га  в  селі Нивра.

  46. Про надання згоди Гордієнко  Олені  Дмитрівні  на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га  в  селі  Нивра.

  47. Про  надання  дозволу  гр. Лучко  Галині  Тарасівні  на  розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність загальною  площею  0,1130 га в  смт  Скала-Подільська.

  48. Про  надання  дозволу  гр. Цимбалюку  Петру  Васильовичу  на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у  власність  загальною площею  0,2500 га  в селі  Вербівка.

  49. Про  надання  дозволу  гр. Миськів  Олександрі  Миколаївні  на  розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо встановлення меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 2,0700 га  в селі  Іванків.

  50. Про   надання   дозволу   громадянам  Петрашу  Івану  Володимировичу, Петраш  Любов  Володимирівні,  Калашніковій  Тетяні  Іванівні,  Панфьоровій  Ірині  Іванівні  на  розробку  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості) у спільну сумісну власність  загальною  площею  0,2500   га в  с. Гуштин по вул.  Зору, 21.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь