Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Підтримаємо проекти громадських організацій Скала-Подільської ОТГ

Дата: 15.05.2018 11:43
Кількість переглядів: 1978

Фото без опису

 

17 квітня партія «БПП «Солідарність» оголосила старт Платформи проектного фінансування на конкурентній основі «Відкрита Солідарність» і початок конкурсу проектів для громадських організацій. Сума фінансування – до 50 000 грн. Загалом на конкурс були подані 83 проекти.

До участі у конкурсі «Відкритої Солідарності» допущено 72 проекти громадських організацій. Серед них є два проекти, подані громадськими орагізаціями Скали Подільської.

А саме:

 

1. Проведення тренінгів з надання першої домедичної (екстреної) допомоги, поданий ГО «Фортеця добродійності.

Фото без опису

Даний проект має на меті  Навчити населення ОТГ правилам надання першої домедичної (екстреної) допомоги до прибуття бригади швидкої медичної допомоги, а також у випадках, коли неможливо надати першу медичну допомогу, тим самим зберегти життя та здоров’я громадян при виникненні нещасних випадків.

Для проведення тренінгів Громадська організація «Фортеця добродійності» має намір запросити команду викладачів та студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського,  які є членами молодіжного осередку Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги», про що веде перемовини з завідувачом кафедри медицини катастроф і військової медицини, професором Арсеном Гудимою,   та провести в населених пунктах громади курс навчання з екстреної домедичної допомоги, а також підготувати фахівців, які після успішної здачі іспиту отримають сертифікат Всеукраїнської ради реанімації, та зможуть надавати домедичну допомогу. Також плануємо придбати засоби для навчання і розхідні матеріалами для проведення показових занять для старшокласників в школах.

 

2. Фестиваль “Україна моя вишивана”, поданий ГО “Гільдія Народних умільців “Перлина”. 

Фото без опису

Мета даного проекту - презентація акції єднання Україна моя вишивана. Презентація книги « Історія створення соборного поля любові України. Віртуальна мандрівка акції єднання Україна моя вишивана». Під час Фестивалю відбудеться науково-практична конференція  «Основи і витоки борщівської вишиванки», майстер-класи . В рамках Фестивалю діятиме містечко майстрів народної творчості та виставка-продаж творів декоративно-прикладного мистецтва, ярмарок меду, пленер художників, фольклорно-мистецький фестиваль «Скала моя у вишиванках розквітає і лине пісня».

 

Переможці будуть визначатися за підсумками онлайн-голосування, яке триватиме з 14 по 24 травня. Переможці конкурсу будуть оголошені до 30 травня 2018 року.

Просимо небайдужих громадян підтримати громадські ініціативи, спрямовані на розвиток нашої громади, та проголосувати  на сайті:  http://open.solidarnist.ua/?page_id=630 та за посиланням:  http://open.solidarnist.ua/?page_id=627 за № 28 - Проведення тренінгів з надання першої домедичної (екстреної) допомоги та №39 - Фестиваль 'Україна моя вишивана'.

 

 

Чубак Т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь