Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення!

Дата: 05.06.2018 16:47
Кількість переглядів: 1506

Фото без опису

 

23 червня 2018 року о 11.00 год. в приміщенні будинку культури відбудеться засідання чергової тридцять другої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік затвердженого рішенням сесії від 20.12.2017 року  за  № 1017/26-2017.
  2. Про затвердження  положень  податків на 2019 рік.
  3. Про затвердження Положення про здійснення допорогових закупівель.
  4. Про внесення змін до штатного розпису апарату виконавчого  комітету селищної ради. (додаток)
  5. Про затвердження Положення про порядок надання  в оренду земельних ділянок.
  6. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)   загальною площею  2,2500 га  гр. Конику  Роману  Івановичу в селі Трійця  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  7. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)   загальною площею  0,1478 га  гр. Дорож  Наталії  Володимирівні  в смт  Скала-Подільська та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  8. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)   загальною площею  0,5121 га  гр. Здюх  Марії  Іванівні в селі  Гуштин та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  9. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)   загальною площею  0,6700 га  гр. Білій  Світлані  Казимирівні в селі  Гуштин та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  10. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)   загальною площею  0,5700 га  гр. Гуцал  Марії  Василівні  в селі  Лосяч  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки площею 7,10 га у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство»  на території  села Вербівка.
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки площею 4,5 га  у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство»  на  території  села  Вербівка.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки площею 2,8174 га у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство»  на  території  села  Нивра.
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ділянки площею  22,7056 га  у постійне користування ДП «Чортківське лісове господарство»  на території  села Турильче.
  15. Про надання згоди Гордієнку Павлу Володимировичу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га в селі Нивра.
  16. Про надання згоди Гордієнко  Ользі  Антонівні  на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га в селі Нивра 
  17. Про надання згоди Гордієнку Володимиру  Анатолійовичу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га в  селі Нивра.
  18. Про надання згоди Алексеєвій  Аллі  Володимирівні  на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га  в  селі Нивра. 
  19. Про надання згоди Гордієнко  Олені  Дмитрівні  на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського загальною площею 2,0000 га  в  селі  Нивра. 
  20. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки загальною площею 0,3750 га в смт. Скала- Подільська  по  вул.  Грушевського  (військове містечко).
  21. Про затвердження  розподільчого  балансу   Скала-Подільського  територіального медичного об’єднання.
  22. Про внесення доповнення  до  Програми  забезпечення призову громадян на військову службу та мобілізаційної підготовки на території  Скала-Подільської об’єднаної територіальної  громади  на 2018 рік, затвердженої рішенням  сьомого  скликання двадцять шостої сесії селищної ради від 20.12.2017 року №1016/26-2017.
  23. Про надання  дозволу гр. Бердей  Володимиру  Володимировичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,9500 га  в селі  Нивра. 
  24. Про надання  дозволу гр. Окряк  Наталії  Михайлівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Гуштин. 
  25. Про надання  дозволу гр. Климчук  Марії  Євстахівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,6000 га  в селі  Гуштин.
  26. Про надання  дозволу гр. Петрашу  Івану  Володимировичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,6000 га  в селі  Гуштин.
  27. Про надання  дозволу гр.  Дячуку  Петру  Панасовичу  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,0000 га  в селі  Іванків.
  28. Про надання  дозволу гр. Мельничуку  Сергію  Юхимовичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2000 га  в селі  Нивра. 
  29. Про надання  дозволу гр. Лужняку  Олегу  Володимировичу  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Гуштин.
  30. Про надання  дозволу гр. Ягольницькому  Володимиру  Михайловичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,8500 га  в селі  Гуштин. 
  31. Про надання  дозволу гр. Шевчук  Людмилі  Антонівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,4800 га  в селі  Гуштин. 
  32. Про надання  дозволу гр.  Міщенко  Любов  Володимирівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1191 га  в смт  Скала-Подільська. 
  33. Про  вилучення земельної  ділянки  площею 0,0400 га  в  гр. Балюк  Тетяни  Михайлівни  та  надання  дозволу  гр. Балюку  Володимиру  Богдановичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,0400 га в смт. Скала-Подільська. 
  34. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,0400 га  в  гр.  Ненчин  Ольги  Михайлівни  та  надання  дозволу гр. Ненчину  Миколі  Васильовичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  2,0100 га  в селі  Гуштин. 
  35. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,2500 га  в  гр.  Шеляка  Олександра  Євгенійовича   та  надання  дозволу гр. Гоцак  Наталії  Валеріївні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Гуштин. 
  36. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,4000 га  в  гр.  Котик  Марії  Юліанівни, земельних ділянок площею 0,3000 га  в гр. Котик  Олександри  Петрівни  та  надання  дозволу гр. Котику  Григорію  Васильовичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,9500 га  в селі  Гуштин. 
  37. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,0400 га  в  гр.  Вінцерської  Катерини  Іванівни   та  надання  дозволу гр.  Волошин  Лесі  Степанівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,0400 га  в смт  Скала-Подільська.
  38. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,1721 га  гр. Зельській  Євгенії  Михайлівні  в селі  Нивра  та  передачу  даних земельних ділянок у власність. 
  39. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,7000 га  гр. Зельському  Сергію  Ярославовичу  в селі  Нивра  та  передачу  даних земельних ділянок у власність.
  40. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,5868 га  гр. Олійнику Сергію  Івановичу  в селі  Нивра  та  передачу  даних земельних ділянок у власність.
  41. Про  вилучення земельної  ділянки  площею 0,2500 га  в  гр. Юкіша  Андрія Миколайовича  та  надання  дозволу  гр. Зюбрецькій  Любомирі  Орестівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,2500 га в  с.  Іванків.
  42. Про надання  дозволу гр. Квасній  Надії  Володимирівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1500 га  в селі  Іванків.
  43. Про надання  дозволу гр. Цибрію  Сергію  Романовичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2000 га  в селі  Іванків.
  44. Про надання  дозволу гр. Корпан  Любові  Василівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,5000 га  в селі  Іванків. 
  45. Про надання  дозволу гр. Басарабі  Наталії  Михайлівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,3300 га  в селі  Іванків. 
  46. Про надання дозволу  на  розробку  проекту  із землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  для ведення  особистого  селянського  господарства  учаснику  бойових  дій  Горончуку  Дмитру  Миколайовичу  в  с. Іванків. 
  47. Про надання дозволу  на  розробку  проекту  із землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  для ведення  садівництва  учаснику  бойових  дій  Горончуку  Дмитру  Миколайовичу  в  с. Трійця. 
  48. Про внесення зміни  у рішення сесії  селищної ради   від 23.01.2018 року  № 1047/27-2018 «Про  внесення в  перелік земельних ділянок несільськогосподарського  призначення, які  підлягають  продажу  та  надання  дозволу  на  проведення  експертної   грошової оцінки  на земельну ділянку площею  0,4617 га в смт. Скала-Подільська  по  вул. Залізнична». 
  49. Про  надання  дозволу  громадянам  Зьомко Ярославі Михайлівні, Дячуку Петру Панасовичу,  Дячук Ірині Романівні,  Дячуку Сергію Петровичу, Дячуку  Андрію Петровичу на  розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості) у спільну сумісну власність  загальною  площею  0,2500   га в  с. Іванків по вул. Горболівка, 19. 
  50. Про  вилучення  земельної  ділянки  площею 0,2500 га  в гр.  Гливи  Людвіги Остапівни  та  надання дозволу   гр. Гливі Віталію Івановичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на  місцевості) у  власність загальною  площею  0,2500 га в  селі Гуштин. 
  51. Про   надання   дозволу   гр.  Жолинському  Олегу  Францовичу  на   розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею   1,2000  га в  селі Іванків. 
  52. Про надання  дозволу гр. Курек  Тетяні  Геннадіївні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,3300 га  в селі  Іванків.
  53. Про  надання  дозволу  гр. Морміль  Вікторії  Вікторівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею    0,1265 га в  смт Скала-Подільська.
  54. Про  вилучення земельної  ділянки  площею 0,2500 га  в  гр. Юкіша  Андрія Миколайовича  та  надання  дозволу  гр. Зюбрецькій  Любомирі  Орестівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,2500 га в  с.  Іванків.
  55. Про вилучення земельної  ділянки площею 0,6100 га   в  гр.  Ільницької  Галини  Іванівни  та  надання  дозволу гр. Чеписюку  Івану Івановичу  на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність  загальною площею  0,2500  га в  селі Іванків.
  56. Про вилучення земельної  ділянки площею 0,3000 га   в  гр.  Рідкодуба  Миколи Васильовича та  надання  дозволу гр. Заволянській  Марії  Миколаївні на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність  загальною площею  0,3000  га в  селі  Турильче.
  57. Про вилучення земельної  ділянки площею 0,5100 га   в  гр.  Михайлюк Орести  Максимівни  та  надання  дозволу гр. Любій  Лесі  Богданівні на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність  загальною площею  0,5100  га в  селі  Турильче.
  58. Про   вилучення   земельної   ділянки  площею 0,0400 га в смт  Скала-Подільська в гр.  Боровської  Галини  Степанівни.
  59. Про   вилучення   земельної   ділянки  площею 0,1500 га в смт  Скала-Подільська в гр.  Гриньків  Йосифа Степановича
  60. Про надання  дозволу гр. Жиленко  Василю  Валерійовичу  на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність  загальною площею  0,1100  га в  селі  Турильче. 
  61. Про надання  дозволу гр. Лазаруку  Петру  Адамовичу на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність  загальною площею  0,6000  га в  селі  Турильче. 
  62. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо  поділу  земельної ділянки  комунальної власності   с. Іванків. 
  63. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу    земельної  ділянки  комунальної власності  с. Гуштин
  64. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу    земельної  ділянки  комунальної власності  с. Нивра.
  65. Різне.

 

 

Лагазюк Н.В.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь