Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проведення заходу до Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2018 15:37
Кількість переглядів: 824

Традиційно, другої неділі червня, своє професійне свято відзначили люди, що обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію - медичний працівник.  Від їх професіоналізму , відповідальності і гуманізму залежить життя людей, а від їх чуйності та милосердя – душевний спокій.  День медичного працівника традиційно святкується в нашій крайні як свято людей, що присвятили себе благородній справі - збереження життя та здоров’я співгромадян.
Ця дата давно вийшла за рамки суто професійного свята, адже в світі немає жодної людини, яка хоча б раз в житті не зверталася по допомогу до лікарів.
І саме в цей день працівники сфери охорони здоров’я особливо відчувають свою необхідність та значущість, пишаються своєю професією, своїми успіхами та досягненнями, отримують щирі слова подяки на свою адресу від вдячних пацієнтів.

Святкова програма, присвячена  медичним працівникам Скала-Подільської об‘єднаної територіальної громади, відбулася в концертному залі Скала-Подільського будинку культури. За традицією, на початку заходу кращих представників галузі вітали та нагороджували грамотами та подяками.

Учасники аматорських колективів Скала-Подільського БК доклали усіх зусиль, щоб створити святковий настрій усім, хто завітав на захід.  Ліричні душевні пісні у виконанні Ярини Дрозд, Софії Фанок, Ірини Корецької, Алли Собіщанської, гурту «На долоні» (Сергій Кульчицький, Надія Гоцак, Олена Боднарчук); вірші Павла Трембовецького, майстерне виконання твору на скрипці Вікторії Савчак та яскраві танцювальні композиції  зразкового танцювального колективу «Едельвейс», танцювального колективу «Сонечко»- не залишили байдужими жодного глядача.

 Щирі слова, які лунали від ведучих заходу Андрія Гриби і Софії Прокоп‘юк на адресу лікарів, медичних сестер, фельшерів та працівників медичної допомоги Скала-Подільської громади запевнили, що  наше здоров’я під надійним захистом.

 

Директор Скала-Подільського Будинку культури                              Кульчицька Н.М.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь