Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Кубок за ІІ місце з міні-футболу пам'яті героя АТО

Дата: 16.10.2018 12:56
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

Фото без опису

   Напередодні Дня захисника України збірна команда Скала-Подільських шкіл взяла участь у проведенні  турніру з міні-футболу серед закладів загальної середньої освіти району та ОТГ, присвяченого пам`яті Михайла Григоришина, уродженця с. Панівців, котрий загинув у боротьбі з проросійськими агресорами на Сході України.

   Відкриття змагання відбулося біля Панівецької ЗОШ І-ІІ ступенів, де на фасаді – мемораільна дошка героя АТО М. Григоришина.

   Щиру подяку за гарне дійство, за те, що присутні не забувають про її сина-героя, висловила мати Михайла Ганна Василівна. Слова гордості за героїчного земляка прозвучали від першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Голубця, начальника відділу освіти, сім`ї, молоді, фізкультури та спорту райдержадміністрації Валерія Ромашенка, директора школи Василя Пенькала, заступника військового комісара, учасника АТО Анатолія Дорожа, волонтера Івана Грицака.

   Учасники турніру отримали пам`ятки з життєписом земляка-героя і його фото. На могилі Михайла Григоришина звучали слова молитви, лягли живі квіти, були запалені лампадки пам`яті. 
    На місцевому стадіоні розпочався захоплюючий турнір серед 12 команд (всього взяли участь біля 120 дітей): Кривченської, Глибочецької, Іване-Пустенської, Гермаківської ЗОШ І-ІІІ ст., Панівецької, Пилипченської, Ланівецької, Шупарської ЗОШ І-ІІ ст., а також шкіл з Кудринців, Вигоди, Мельниці-Подільської та Скали-Подільської. У півфінальних парах зійшлися команди Глибочецької ЗОШ І-ІІІ ст., збірна Скала-Подільських шкіл, Кривченської ЗОШ І-ІІІ ст. та Кудринецької ЗОШ І-ІІІ ст.

    У напруженій боротьбі у фіналі проти скалецьких футболістів лише у серії пенальті перемогу здобула команда Кудринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів і, відповідно, друге місце посіла збірна команда Скала-Подільських шкіл під керівництвом Федоровського Андрія Вікторовича, у складі якої учні: Сафроняк Ігор (капітан команди), Журба Петро, Кіян Богдан, Філь Олександр, Ружицький Анатолій, Величко Максим, Стефанців Денис, Романишин Дмитро, Леськов Дмитро, Греськів Михайло. Третє місце - команда Кривченської школи.

   Кубки і відзнаки переможцям і призерам вручив народний депутат України Олег Барна, мати Михайла Григоришина Ганна Василівна, Віктор Голубець та Валерій Ромашенко. Від борщівських волонтерів та ветеранів АТО приз кращому гравцю турніру Богдану Байсаровичу з        с.Кудринці вручив Іван Грицак. Грамоти отримали кращі гравці у своїх амплуа.

 

Спеціаліст відділу освіти

Заверцований В.І.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь