Нарада працівників будинків культури та бібліотек

Дата: 31.10.2018 15:15
Кількість переглядів: 934

Фото без опису  

   31 жовтня 2018 року в приміщенні Скала-Подільського НВК відбулася нарада працівників клубних закладів: будинків культури та бібліотек ОТГ.

   На порядок денний було винесено ряд питань, що стосуються організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності, проблем, які стоять перед працівниками закладів культури, проаналізовано роботу сільських клубних  закладів. Також керівникам будинків культури та бібліотек доручено посилити роботу щодо висвітлення їхньої діяльності в мережі інтернет.

   Основний акцент було зроблено на модернізацію клубної діяльності на селі, збереження та зміцнення матеріальної бази, поліпшення ефективності роботи клубних закладів на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-дозвіллєвої діяльності.

   Під час засідання висвітлювались питання організації клубної роботи, зокрема, проведення масових заходів та участь творчих колективів в тих чи інших концертах, конкурсах, фестивалях.

  Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь