Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 31.10.2018 16:36
Кількість переглядів: 1233

Фото без опису

 

31 жовтня 2018 року відбулося засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, яка була створенна  виконавчим комітетом Скала – Подільської селищної ради 10 серпня 2018року з числа представників ДФС, Пенсійного фонду, Центру зайнятості населення, національної поліції, спеціалістів селищної ради за погодженням з вищевказаними органами.

В процесі проведення засідання за участтю селищного голови Віктора Мирончука обговорено ряд проблемних питань, які потребують додаткових консультацій з боку фахівців відповідних органів.

У  відповідності до протокольного рішення комісїї проведено профілактичний рейд обстеження 38 суб’єктів підприємницької діяльності,  які займаються торгівлею  в центральній частині селища, на предмет оформлення трудових відносин.

Під час проведеної роботи було виявлено ряд працівників, які з тих чи інших причин не представили відповідні документи про їх працевлаштування. З цими  підприємцями і найманими працівниками була проведена роз’яснювальна робота та запропоновано належним чином оформити трудові відносини та надати робочій групі підтверджуючі документи. Трьох найманих працівників, у яких були повністю відсутні документи,  запросили в Борщівське відділення Чортківського ОДПІ для вирішення питання. Двох  підприємців, які під час перевірки були відсутні на робочому місці,  буде запрошено на наступне засідання комісії.

Також поліцією було  складено 5 адміністративних протоколів за статтею 152 КУпАП за порушення правил благоустрою.

Робоча група і надалі буде проводити рейди на території громади і просить суб’єктів господарювання забезпечити належне дотримання вимог чинного законодавства в частині оформлення трудових відносин і оплати праці.

                      

 

 

Ольга Бачинська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь