Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Виборчий процес у громадах стартуватиме із 3 листопада.

Дата: 09.11.2018 11:16
Кількість переглядів: 1093

Фото без опису

 

У суботу, 3 листопада,  розпочався виборчий процес перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 123 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ).

Вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів відбудуться 23 грудня 2018 року.

 До складу цих 123 ОТГ увійшли 511 місцевих рад (міських – 15, селищних – 25, сільських – 471). Загалом, за попередніми підрахунками, у цих виборах зможуть взяти участь понад 685 тисяч виборців.

 Згідно з Календарним планом підготовки до виборів, до 10 листопада включно районні виборчі комісії повинні утворити сільські, селищні, міські виборчі комісії (ТВК) та сформувати їх склад. 19 листопада розпочнеться процес висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови на перших місцевих виборах.

Загальна сума, передбачена на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня, становить 31 мільйон 51 тисяча 500 гривень.

На Тернопільщині перші місцеві вибори 23 грудня проведуть у 5 ОТГ (2 міських та 3 сільських ОТГ).

Згідно з прийнятою постановою, перші вибори на Тернопільщині відбудуться у Монастириській міській ОТГ, Копичинецькій міській ОТГ, Купчинецькій сільській ОТГ, Білецькій сільській ОТГ та Настасівській сільській ОТГ.

До складу Монастириської міської об’єднаної територіальної громади увійшли місто Монастириська, а також Гончарівська, Горішньослобідська, Дубенківська, Ковалівська, Комарівська і Криницька сільські ради Монастириського району.

До складу Копичинецької міської об’єднаної територіальної громади увійшли місто Копичинці, а також Гадинківська, Майданська, Оришківська, Сухоставська, Тудорівська та Яблунівська сільські ради Гусятинського району.

До складу Купчинецької сільської об’єднаної територіальної громади увійшли Купчинецька, Денисівська, Ішківська та Яструбівська сільські ради Козівського району.

До складу Білецької сільської об’єднаної територіальної громади увійшли Білецька, Великоглибочецька, Івачеводолішнівська, Ігровицька, Плотицька та Чистилівська сільські ради Тернопільського району.

До складу Настасівської сільської об’єднаної територіальної громади увійшли Настасівська та Мар’янівська сільські ради Тернопільського району.

Окрім цього ЦВК призначила додаткові вибори у ряді уже діючих громад. На Тернопільщині додаткові вибори 23 грудня відбудуться в одній громаді – Байковецькій.

Гаї-Шевченківська та Чернелево-Руська сільські ради (Тернопільський район) вирішили приєднатися до Байковецької сільської ОТГ. Відтак, у цих сільських радах обиратимуть депутатів, які представлятимуть дані населені пункти у Байковецькій ОТГ.

 

 

 

Вільховий М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь