Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення

Дата: 11.12.2018 15:33
Кількість переглядів: 883

 

Фото без опису

 

 

У п,ятницю 14 грудня 2018 року о 13.00 год. в приміщенні будинку культури відбудеться засідання позачергової  тридцять   дев’ятої   сесії Скала-Подільської  селищної ради  сьомого скликання. 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до селищного  бюджету, затвердженого рішенням сесії селищної ради від 20.12.2017 року   за № 1017/26-2017.
  2. Про збільшення обсягів  видатків  загального  фонду. 
  3. Про  передачу іншої субвенції управлінню  соціального захисту у вигляді  міжбюджетного   трансферту.
  4. Про внесення змін до рішення  сесії  селищної  ради  від 29 квітня 2015 року № 656/17-2015 «Про затвердження  розмірів  орендної  плати  за  земельні  ділянки, які перебувають  у комунальній власності».
  5. Про  надання  згоди  Скала-Подільській  селищній  раді  на  створення  комунального  підприємства  по виготовленню  будівельних  матеріалів (бруківка, блоки стінні,  бордюри і інше).
  6. Про надання згоди  Скала-Подільській  селищній  раді на розміщення комунального підприємства  по  виготовленню  будівельних  матеріалів (бруківка, блоки стінні, бордюри і інше)  на земельній  ділянці  загальною  площею 1,3405 га в смт Скала-Подільська  по вул. Кам’янець-Подільська.
  7. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га  в  селі  Гуштин  громадянам Петрашу Івану Володимировичу, Петраш  Любов  Володимирівні,  Калашніковій  Тетяні  Іванівні,  Панфьоровій  Ірині  Іванівні   та  передачу   даної земельної  ділянки  у спільну  сумісну  власність.
  8. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок  в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,5249 га  в  селі Гуштин  гр.  Петрашу Івану  Володимировичу  та  передачу   даних земельних  ділянок у власність.
  9. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8800 га  в  селі Залуччя   гр.  Тодорук Юлії-Надії  Романівні  та  передачу   даних земельних  ділянок у власність.
  10. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки  в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,3000 га  в  селі Залуччя  гр.  Колибаб’юк  Марії Казимирівні  та  передачу   даної земельної  ділянки у власність.
  11. Про надання  дозволу гр. Шурмі  Тетяні  Михайлівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,1700 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Б. Хмельницького, 10.
  12. Про надання  дозволу гр. Гаврилюк  Євгенії  Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,7900 га  в  селі Нивра.
  13.  Про надання  дозволу гр. Романчишину Андрію  Федоровичу на розробку технічної  документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,2500 га  в  селі  Вербівка.
  14. Про надання  дозволу гр. Пакуляк  Катерині  Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 1,0000 га  в селі  Іванків.
  15. Про надання  дозволу гр. Мамунько  Любові  Миколаївні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 1,0000 га  в  селі Іванків.
  16. Про надання  дозволу гр. Паламар  Любові  Євгенівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 1,0000 га  в селі  Іванків.
  17. Про надання  дозволу гр. Басарабі  Наталії  Михайлівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,8300 га  в селі Іванків.
  18. Про надання  дозволу гр. Гаплик  Галині  Едуардівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,1500 га  в селі  Гуштин.
  19. Про надання  дозволу гр. Гриньків  Галині  Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,4600 га  в с. Гуштин.
  20. Про надання  дозволу гр. Молодець  Тетяні  Василівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,1700 га  в селі Лосяч.
  21. Про надання  дозволу громадянам Басарабі  Ользі  Степанівні  та  Януш  Ірині  Романівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у спільну  сумісну власність  загальною площею 0,2500 га  в селі Іванків.
  22. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,2500 га у гр. Зуляк  Тетяни  Михайлівни  та  надання  дозволу гр. Янушу  Андрію  Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,2500 га  в селі  Іванків.
  23. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  1,1600 га у гр. Недотятко Ганни Миколаївни   та  надання  дозволу гр. Недотятко  Олександру  Сергійовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 1,1600 га  в селі  Лосяч.
  24. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,5000 га у гр.Басараби  Ольги  Степанівни   та  надання  дозволу гр. Януш  Ірині  Романівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,5000 га  в селі  Іванків.
  25. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,2000 га у гр.Нагнибіди  Любові  Дмитрівни   та  надання  дозволу гр. Нагнибіді Тетяні  Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,2000 га  в селі  Турильче.
  26. Про вилучення  земельної  ділянки  площею  0,1500 га у гр.  Паламар  Галини  Василівни  та  надання  дозволу гр. Паламару  Михайлу Ярославовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,7500 га  в селі  Іванків.
  27. Про  затвердження  обстеження  земельної  ділянки  від 06.11.2018 року  гр. Квасного Михайла  Петровича  в с. Іванків, вул. Великий  Кінець, 115.
  28. Про внесення  змін  до  рішення сесії  селищної ради  від  26.09.2018 року   № 1401/36-2018 «Про  надання  дозволу  гр. Паламару Василю Михайловичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  0,9500 га в  селі Іванків».
  29. Про внесення  змін  до  рішення сесії   селищної ради  від 16.11.2017 року  №  955/24-2017 «Про  вилучення земельної  ділянки  у гр. Бугерчука Володимира      Миколайовича  загальною площею  0,1100 га в с. Іванків  та надання дозволу гр. Твердохліб Наталії  Богданівні  на розробку технічної документації щодо встановлення  меж земельних  ділянок  загальною  площею 0,4300 га  в  натурі (на місцевості) в с. Іванків».
  30. Про затвердження назв вулиць та присвоєння  номерів  земельним ділянкам, будівлям та спорудам  в с. Турильче.
  31. Про затвердження назв вулиць та присвоєння  номерів  земельним ділянкам, будівлям та спорудам  в с. Підпилип’я.
  32.  Різне.

 

 

 

Лагазюк Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь