Комп’ютерне забезпечення Іванківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Дата: 04.02.2019 09:38
Кількість переглядів: 1060

Фото без опису

     За сприянням Народного депутата України Олега Барни та селищного голови Скала-Подільської ОТГ Віктора Мирончука Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала комп’ютерне забезпечення для удосконалення навчально - виховного процесу на загальну суму 46 тис. грн., з них:

 - 24 тис. грн. (розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018р № 423-р “Про розподіл у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами)” );

 - 22,2 тис. грн. кошти бюджету Скала-Подільської селищної ради.

     На цю суму проведено заміну чотирьох системних блоків у комп’ютерному класі та придбанню 1+6 шт. комплектів комп’ютерної техніки (системний блок, монітор, клавіатура, мишка).

     Народний депутат України Олег Барна відвідав вищезгадану школу, де мав змогу поспілкуватися з учасниками освітнього процесу, які, в свою чергу, висловили щиру подяку за співпрацю щодо отримання необхідної техніки для здобувачів освіти.

 

Директор Іванківської зош І-ІІІ ступенів

Пакуляк І.Я.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь