У нашій пам'яті вони назавжди залишились

Дата: 20.02.2019 16:47
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

 

20 лютого у Скалі-Подільській відбувся урочистий мітинг з нагоди вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні «У нашій пам’яті вони назавжди залишились».

   З промовою виступив селищний голова Віктор Мирончук, який звернув увагуприсутніх на розвиток подій впродовж п‘яти років з часу Революції та значенняподвигу, який здійснили Герої Небесної Сотні.

   На мітингу звучали вірші, присвячені тим героїчним подіям, у виконанні учнівСкала-Подільського НВК “ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ”: Гриби Андрія, Прокоп‘юк Софії, Луценко Софії, Литвинчук Аріни. Леся Селезньова, Петро Шкварок продекламували власні твори в пам’ять про загиблих на Майдані.

Юрій Дудник, голова об‘єднання “Самооборони” смт Скала-Подільська, нагадав усім, що це також пам’ятний день, коли були зупинені на в’їзді автобуси з “тітушками” жителями громади. 

   Проведена молитва за душі полеглих протоієреєм отцем УПЦ Успіння Божої матеріВіталієм Парасинчуком та настоятелем римсько-католицької церкви “В небо взяття Пресвятої Діви Марії” отцем Віктором Голубом.

  Директор Скала-Подільського Будинку культури Наталія Кульчицька підготувала сценарій заходу, музичне оформлення — Сергія Кульчицького.

  Учасники мітингу вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, поклали квіти та запалили свічки біля Меморіалу .

 

 

В. Заверцований



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь