Заходи до тридцятої річниці з дня виведення військ з Афганістану

Дата: 18.02.2019 12:34
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

15 лютого у закладах освіти та культури Скала-Подільської ОТГ відбулися заходи, приурочені 30-ій річниці виводу військ з Афганістану. Зокрема:

- в Іванківській ЗОШ І-ІІІ ступенів - виховний захід, перегляд відеоматеріалів “Афганістан - мій біль, моя пекуча пам’ять” (педагог-організатор Шпирка О.М.);

- у Ниврянському НВК - година спілкуванняМій біль — Афганістан”. Організовано зустріч з воїном-афганцем Гринишиним Іваном Васильовичем ( педагог - організатор Боднар Н.Ф.);

- у Лосяцькій ЗОШ І-ІІ ступенів спільно з працівниками культури - історичний екскурс “Афганська правда”. Переглянуто відеофільм “ Афганістан 1979-1989 років” та презентацію “ У серці болить Афганістан” (вчитель історії Гарасимів Г.М.). Зустріч з воїном - інтернаціоналістом Джерджом Василем Михайловичем.

- у Гуштинській ЗОШ І-ІІ ступенів - загальношкільна урочиста лінійка до Дня вшанування. Відбулась подячна Служба за здоров’я воїнів.

- у Скала-Подільській ЗОШ І-ІІ ступенів - година пам’яті “Час і досі не загоїв рани...” (вчитель історії Ундерко О.Л.)

- у сільській бібліотеці с.Іванків вшанували пам’ять воїнів — афганців. Виступив староста села Паламар Василь та працівники закладу культури ( завідувач бібліотекою Ситник Г. М.)

- у приміщенні сільської бібліотеки с.Нивра - година пам’яті “Ціна чужої війни” (працівники культури Зельська О., Дмитрів Г., Батрин Г.). Спогадами про службу в Афганістані ділився воїн Іван Васильович Гринишин. Переглянуто фрагмент документального фільму “Афган”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь