Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відкриття Зали історичної пам'яті учасників Революції Гідності, воїнів АТО та ООС у Скала-Подільському НВК

Дата: 22.02.2019 13:21
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису

 21 лютого в Скала-Подільському навчально-виховному комплексі "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" вшанували п’яту річницю  пам’яті Героїв  Небесної Сотні та відкрили Залу історичної пам’яті учасників Революції Гідності, воїнів АТО, операції об’єднаних сил та тих, хто вже став ангелом, відійшовши у вічність, віддавши своє життя за волю України на Майдані та на Сході нашої держави.

На захід завітали жителі Скали-Подільської – учасники Революції Гідності, воїни АТО та ООС; головний редактор газети «Галицький вісник», голова «Просвіти» Борщева Петро Довгошия; кореспондент обласної газети «Вільне життя» Ірина Мадзій; голова «Самооборони» Борщева, волонтер Світлана Соррентіно; голова Скала-Подільської ОТГ Віктор Мирончук, настоятелі місцевих церков о. Василь Германюк та о. Віталій Парасинчук.

Зі словом до присутніх звернулися учасник Революції Гідності Володимир Шашкін, організатор Борщівського Майдану Петро Довгошия, волонтер Світлана Соррентіно, воїн АТО Анатолій Дорож, голова Скала-Подільської ОТГ Віктор Мирончук та художник Євген Шпак, без якого б не відбулося втілення проекту. Урочисто перерізали стрічку активна майданівка Світлана Онищук, воїн АТО Олександр Яловий та Євген Шпак.

Всечесні отці освятили меморіальну залу, а також помолились за тих, хто відійшов у вічність, очоливши Небесну Сотню, та тих, хто, дякувати Богу, залишилися живими, ризикуючи власним життям на Майдані, на передовій АТО та ООС.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до втілення даного проекту: педагогічному, учнівському та батьківському колективам Скала-Подільського НВК (директор Наталія Дорож), що організували благодійний Покровський ярмарок та зібрали кошти на реалізацію задуму, а також талановитому художнику Євгену Шпаку, який виявив бажання допомогти в оформленні Зали історичної пам’яті. 

Нехай підростаючі покоління школярів будуть гідними памяті Героїв.

Заступник директора з виховної роботи

Олеся Москавлюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь