Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбудеться засідання сорок третьої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання

Дата: 23.04.2019 14:50
Кількість переглядів: 820

     

Фото без опису

   3 травня 2019 року об 11.00 год. в селищному будинку культури відбудеться засідання сорок третьої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання з наступним порядком денним:

 

  1. Про  передачу  коштів  у вигляді  іншої  субвенції  Борщівському районному бюджету   для  Борщівській  ЦРКЛ  на придбання інсуліну.
  2. Про  передачу  коштів  у вигляді іншої  субвенції  Борщівському районному бюджету   для  Борщівській  ЦРКЛ  на придбання антирабічної  вакцини.
  3. Про внесення змін  до  селищного  бюджету, затвердженого  рішенням  сесії  селищної  ради  від 24.12.2018 року № 1560/40-2018Додаток:5, 6, 7.
  4. Про  внесення  доповнення до програми захисту населення і території Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та  природного характеру на 2019 рік.
  5. Про  внесення  доповнення  до  програми  забезпечення проведення призову  громадян на військову службу та  мобілізаційної підготовки на 2019 рік.
  6. Про  внесення змін  до  штатних  розписів  організацій  та установ  Скала-Подільської  селищної  ради  на  2019 рік, затверджених  рішенням  сесії  селищної  ради  від 24.01.2019 року № 1592/41-2019.
  7. Про  внесення змін   до  Положення про премії переможцям та призерам районних, обласних та Всеукраїнських етапів олімпіад з базових навчальних дисциплін, конкурсів, змагань, затвердженого  рішенням  сесії  селищної  ради  від  20.02.2018 року № 1119/28-2018.
  8. Про  затвердження «Положення  про  преміювання  медичних  працівників КНП «Скала-Подільське  ТМО».
  9. Звіт  про  використання  коштів  з  державного  та  місцевого  бюджетів  медичними  установами.
  10. Про надання  дозволу  дочірньому  підприємству «Дінтер Україна Скала»  товариство з обмеженою  відповідальністю «Дінтер Україна»  на  розробку  технічної  документації  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,4572 га в смт  Скала-Подільська,  вул. Кам’янець-Подільська.
  11. Про утворення комісії з підготовки та проведення земельних торгів (аукціонів) та  затвердження положення про комісію.
  12. Про затвердження Положення про   порядок продажу земельних ділянок  несільсько- господарського призначення  та права їх оренди на конкурентних  засадах на території Скала-Подільської  селищної ради.
  13. Про визначення  переліку  ділянок  для  підготовки  лотів  для  продажу  права оренди  на  земельних торгах  у  формі  аукціону  та  надання  дозволу  на  виготовлення  відповідної  документації.
  14. Про надання  дозволу  ТзОВ «Ренесанс Фарм А.Н.П.»  на  розробку  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  в оренду  терміном  на 49 років  загальною площею  4,0422 га  в с. Гуштин  по вул. Пісні, 1-А.
  15. Про припинення  права  постійного користування,  в зв’язку  із  смертю  користувача.
  16. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної  власності  на території Скала-Подільської ОТГ  в смт.  Скала-Подільська.
  17. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на місцевості)  загальною  площею 0,4700 га  в смт Скала-Подільська, вул. Грушевського, 2  релігійній організації  №парафії  Успіння  Пресвятої  Богородиці  та  передачу  даної  земельної ділянки  у постійне  користування.
  18. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  земельної  ділянки (паю)  взамін  сертифіката  на право  на  земельну  частку (паю).
  19. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Турильче  загальною площею 0,4321 га гр. Шавловській  Оресті  Степанівні  та  передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  20. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) в с. Лосяч  загальною площею 0,6000 га гр. Винник  Стефанії  Семенівні та передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  21. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Лосяч  загальною площею 0,2635 га гр. Соколовській  Марії  Михайлівні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  22. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Лосяч  загальною площею 0,7276 га гр. Герасимів  Степану  Йосиповичу  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  23. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) в с. Бережанка загальною площею 0,2500 га гр. Стефура  Миколі  Васильовичу та  передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  24. Про  затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2440 га  в  селі Бережанка громадянам Петраш Людмилі Ярославівніта  Стефура  Миколі  Васильовичу та  передачу  даної земельної ділянки у спільну  сумісну  власність.
  25. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Залуччя  загальною площею 1,3316 га гр. Граблюку  Ярославу  Васильовичу  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  26. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Залуччя  загальною площею 1,0239 га гр. Кирничному  Петру  Петровичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  27. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Залуччя  загальною площею  0,4037 га гр. Кирничному  Сергію Івановичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  28. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с.Іванків  загальною площею 0,8930 га гр. Дубневич  Марії  Володимирівні та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  29. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Вербівка  загальною площею 1,4005 га гр. Костюку  Андрію  Васильовичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  30. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Вербівка  загальною площею 1,2887 га гр. Гнатюк  Ганні  Яківні та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  31. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с.Турильче  загальною площею 0,8718 га гр. Ткач  Людмилі  Романівні та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  32. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Турильче загальною площею 1,2287 га гр. Саєнко  Валентині  Іванівні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  33. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Турильче загальною площею  0,9382 га гр. Кутасевичу  Богдану  Васильовичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  34. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Турильче  загальною площею 0,6022 га гр. Білінському  Анатолію  Васильовичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  35. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Нивра загальною площею 1,0311 га гр. Тимчуку  Віктору  Миколайовичу та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність.
  36. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Нивра загальною площею 0,8000 га гр. Волощуку  Василю  Григоровичу  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність.
  37. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Нивра  загальною площею  0,7542 га гр. Дмитрів  Івану  Павловичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  38. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) в с. Лосяч, вул. Шевченка, 236  загальною площею  0,2500 га громадянам  Гоцак  Іоанні  Томківні, Гоцаку  Володимиру  Володимировичу,  Семчишин Наталії  Володимирівні  та передачу  даної  земельної  ділянки у  спільну  сумісну  власність.
  39. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) в с. Нивра, вул. Центральна, 17  загальною площею  0,2500 га громадянам Дмитрів  Івану  Павловичу, Дмитрів  Ользі  Петрівні,  Дмитрів  Михайлу  Івановичу,  Дмитрів  Миколі  Івановичу  та передачу  даної  земельної  ділянки у  спільну  сумісну  власність.
  40. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Іванків   загальною площею  0,9945 га гр. Кравчишин  Ользі  Юріївні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  41. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Іванків   загальною площею  0,4360 га гр. Корпан  Любов  Василівні та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  42. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Гуштин  загальною площею  0,8780 га гр. Шеляку  Євгенію  Петровичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  43. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості) в с. Гуштин  загальною площею  0,4809 га гр. Шеляку  Олександру Євгенійовичу та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  44. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) в смт Скала-Подільська, вул. Лепкого, 25  загальною площею  0,1225 га громадянам  Шеляк  Світлані  Львівні  та Брега  Олені  Василівні та передачу  даних  земельних  ділянок у спільну  сумісну  власність.
  45. Про затвердження проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки загальною  площею 0,1565 га   гр. Глюті  Володимиру  Касіяновичу  в смт Скала-Подільська  по вул. Котляревського, 42 в оренду.
  46. Про  надання  дозволу  громадянам Дозорців  Стефанії  Ярославівні  та Дозорців Ярославу  Тарасовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну власність  загальною  площею 0,2500 га  в селі  Лосяч.
  47. Про  надання  дозволу  громадян  Любачевському  Василю  Володимировичу  та  Любачевській  Станіславі  Мартинівні   на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну  власність  загальною площею 0,2500 га  в селі  Лосяч.
  48. Про  надання  дозволу  гр. Хоптій  Людмилі  Іванівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,3500 га  в селі  Лосяч.
  49. Про  надання  дозволу  гр. Дозорців  Стефанії  Ярославівні на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,6500 га  в селі  Лосяч.
  50. Про  надання  дозволу  гр. Дмитрик  Любові  Володимирівні на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,8500 га  в селі  Лосяч.
  51. Про  надання  дозволу  гр. Галайда  Анні  Ярославівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,8500 га  в селі  Лосяч.
  52. Про  надання  дозволу  гр. Любачевському  Василю  Володимировичу на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,6000 га  в селі  Лосяч.
  53. Про  надання  дозволу  гр. Олійник  Ганні  Федорівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,0700 га  в  смт Скала-Подільська, вул. Медова, 11.
  54. Про  надання  дозволу  гр. Шостаківському  Володимиру  Михайловичу  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1490 га  в  смт Скала-Подільська, вул. Залізнодорожна, 10 .
  55. Про  надання  дозволу  гр. Ковалишин  Аллі  Василівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1217 га  в смт Скала-Подільська, вул. Брюзгіна, 14.
  56. Про  надання  дозволу  гр. Фігуш  Ользі  Володимирівні на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1225 га  в смт Скала-Подільська, вул. Лепкого, 16.
  57. Про  надання  дозволу  гр. Жмуду  Василю  Романовичу на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2500 га  в с.Іванків.
  58. Про  надання  дозволу  гр. Попович  Марії  Михайлівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,5500 га  в с. Гуштин.
  59. Про  надання  дозволу  гр. Попович  Григорію  Івановичу на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,4000 га  в  с. Гуштин.
  60. Про  надання  дозволу  гр. Костюченко  Ярославі  Михайлівні на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,8500 га  в с. Гуштин.
  61. Про  надання  дозволу  гр. Тишкуну  Петру Петровичу  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,9800 га  в  селі  Турильче.
  62. Про  надання  дозволу  гр. Кліщу  Михайлу  Володимировичу  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,8300 га  в  селі  Турильче.
  63. Про  надання  дозволу  гр. Пастух  Ользі  Гнатівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2600 га  в  селі  Турильче.
  64. Про  надання  дозволу  гр. Гончарику  Володимиру  Ярославовичу  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,02 га  в  селі  Турильче.
  65. Про  надання  дозволу  громадянам  Західняк  Надії  Несторівні та Григоришин  Марії   Василівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2500 га  в  селі  Турильче.
  66. Про  надання  дозволу  гр. Сушко  Анатолію  Володимировичу  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,6000 га  в  селі Турильче.
  67. Про  надання  дозволу  гр. Дзюбі  Богдану  Івановичу на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,1900 га  в  селі Турильче.
  68. Про  надання  дозволу  гр. Чарковській  Людмилі  Ярославівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,9600 га  в  селі  Підпилип’я.
  69. Про  надання  дозволу  гр. Гаврилюк  Ганні  Степанівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,7700 га  в  селі  Нивра.
  70. Про  надання  дозволу  гр. Маковській  Ярославі  Іванівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,0700 га  в  селі  Нивра.
  71. Про  надання  дозволу  гр.  Лесюк  Світлані  Михайлівні  на розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,7300 га  в  селі Нивра.
  72. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  загальною  площею 1,2000 га у власність для особистого  селянського  господарства  учаснику  бойових  дій  Гаєцькому  Володимиру  Васильовичу в селі  Нивра.
  73. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  загальною  площею 1,2000 га у власність для особистого  селянського  господарства  учаснику  бойових  дій  Петруняку  Василю  Несторовичу  в селі  Турильче.
  74. Про вилучення земельної ділянки  загальною площею  0,4000  га у гр. Клапоущак Ганни Володимирівни  та  надання  дозволу  гр. Величко  Ользі  Володимирівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  0,4000 га.
  75. Про вилучення земельних ділянок  загальною площею  0,9000  га у гр. Осадчук  Стефанії  Андріївни  та  надання  дозволу  гр. Осадчук  Надії  Вікторівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  2,0000 га в селі Вербівка і Турильче.
  76. Про вилучення земельної ділянки  загальною площею  0,3200  га у гр. Дозорців  Тараса  Івановича та  надання  дозволу  гр. Дозорців  Миколі  Тарасовичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  0,9500 га в селі  Лосяч.
  77. Про вилучення земельних ділянок  загальною площею  0,3500  га у гр. Хаба   Ганни  Михайлівни, у гр. Пушкара  Петра  Михайловича  загальною  площею  0,9300 га та  надання  дозволу  гр. Пушкару  Михайлу  Петровичу на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  1,2800 га в селі  Лосяч.
  78. Про вилучення земельних ділянок  загальною площею  0,6600  га у гр. Біланюк  Ганни  Йосипівни та  надання  дозволу  гр. Чепесюк  Лесі  Михайлівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  0,6600 га в селі  Турильче
  79. Про вилучення земельних ділянок  загальною площею  0,5300  га у гр. Братковської  Орести  Томівни  та  надання  дозволу  гр. Братковському  Віктору  Йосиповичу на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  1,5300 га в селі  Турильче.
  80. Про вилучення земельних ділянок  загальною площею  0,0800  га у гр. Никирси  Людмили Адамівни,  вилучення  земельної  ділянки  площею  1,4000 га   у гр. Ковалевич  Даниїли  Павлівни  та  надання  дозволу  гр. Ковалевич  Дарії  Адамівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність  загальною  площею  1,4800 га в селі  Турильче.
  81. Про  внесення змін до рішення сесії селищної  ради від 23.06.2018 року № 1304/32-2018 «Про надання дозволу  гр. Чупаку  Петру  Антоновичу  на розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 0,0800 га в с. Лосяч».
  82. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь