Знайомство з виставкою Інституту Юдаїки продовжують освітяни

Дата: 07.05.2019 16:06
Кількість переглядів: 1156

Фото без опису

     Селищний голова Мирончук В.П., керівники освітніх закладів взяли участь в естафеті знайомства з виставками Інституту Юдаїки за сприяння Фонду прав людини Міністерства закордонних справ Нідерландів, що розташовані на базі Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів.

     В ході огляду експонатів відбулись жваві обговорення, дискусії. Освітянам запам’яталися цитати із проекту “Анна Франк. Урок історії”, де в щоденнику маленької дівчинки записано:

     “Важко жити у ці часи: ідеали, мрії і заповіти, надії піднімаються всередині кожного, лише для того, аби бути придушеними похмурою дійсністю...”

     Вчитель історії та правознавства Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів Ундерко О.Л. зауважила, що наше селище, яке спочатку не входило в маршрут даного проекту, все ж змогло побачити дані матеріали, а наші учні спробували себе в такому цікавому форматі як екскурсоводи.

      “Отож, уособлюймо історію, завдяки цьому можна донести до наших громадян правду про найконтраверсійніші чи найболючіші теми! Можливо, це і є шлях до народження критичного мислення, а отже до створення громадянського суспільства”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь