Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Шановні працівники медицини, дорогі колеги!

Дата: 14.06.2019 11:40
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

 

   З нагоди професійного свята – низький уклін працівникам охорони здоров’я за вашу сумлінну та невтомну працю. Ваша праця є однією з найбільш благородних та жертовних.

    Щоденно ви покликані виконувати нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей, повсякчас демонструючи приклади самовідданості, витримки, уміння допомогти корисною порадою, лагідним словом, воскресити віру та надію в людських душах.

    На наших плечах лежить суспільно відповідальна місія – стояти на сторожі здоров’я наших громадян, захищати людей від недуг та болю.

    У наш час чимало українських медиків змушені проявляти не тільки гуманізм, але ще й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фахові лікарів працюють в зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям, волонтерам і всім, кому небайдужа наша земля, ризикуючи власним життям і  нехтуючи особистим спокоєм.

    Сьогодні Україна в процесі реформи охорони здоров’я, яка передбачає зміну в системі фінансування галузі, підвищення її ефективності і доступності громадян. А мета перетворень – зменшення смертності, підвищення якості медичних послуг та належна оцінка роботи медиків.

    Тож  я щиро бажаю всім, щоб реалізовуючи крок за кроком необхідні зміни, ми досягли того рівня, коли наша медицина нічим не буде поступатись європейським стандартам надання допомоги, а медичне обслуговування в країні буде не тільки якісним і високотехнологічним, але і доступним для всіх верств населення.

     Хочу подякувати вам за віддану службу людям, щоденну благородну справу і ваші добрі серця.

     Нехай щастя переступає пороги ваших осель, нехай земні гаразди і людські чесноти супроводжують вас у вашій нелегкій праці, щоб кожний прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, передчуттям радості та впевненості у завтрашньому дні.

    Шановні лікарі,  медсестри,  фельдшери, ветерани охорони здоров’я!  Зичу вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, достатку, мирного неба над головою, здійснення заповітних мрій, оптимізму і впевненості в кращому майбутньому України та охорони здоров’я. Великої вам пошани за самовіддану працю та нелегку роботу, взаєморозуміння в трудових колективах та поваги від вдячних пацієнтів.

 

 

 

 

Керівник КНП «Скала-Подільське ТМО»                              М. Вараниця

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь