Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

21 червня 2019 року відбудеться засідання позачергової сорок п'ятої сесії Скала-Подільської селищної ради

Дата: 19.06.2019 16:57
Кількість переглядів: 935

 

    21 червня року о 11.00 год. відбудеться засідання позачергової сорок п'ятої сесії Скала-Подільської селищної ради в приміщенні будинку культури.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

 

  1. Про встановлення місцевих  податків і зборів на 2020 рік .                                       
  2. Про внесення змін та  доповнень  до  селищного  бюджету  на  2019 рік, затвердженого  рішенням  сесії  селищної  ради  від  24.12.2018 року № 1560/40-2018.
  3. Про затвердження  списку  об’єктів, що  будуть  фінансуватися  субвенцією  державного бюджету – місцеві бюджети на формування інфраструктури ОТГ.
  4. Про підготовку попереднього висновку  стосовно відповідності інтересам та потребам Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад.
  5. Про доповнення  до  рішення  сесії  селищної ради   від 29.04.2015 року № 656/37-2015 «Про затвердження розмірів  орендної  плати  за  земельні ділянки, які перебувають у комунальній  власності».
  6. Про звіт  головного  бухгалтера  медичних  установ  щодо  використання  бюджетних коштів.
  7. Про звіт  начальника  земельно-господарського відділу Скала-Подільської селищної ради  Гаврилів  Світлани  Володимирівни щодо  використання  земель комунальної власності. Додаток.
  8. Про продовження терміну дії договору  оренди земельної ділянки Тернопільської філії ПАТ «Укртелеком» в с.Лосяч.
  9. Про продовження терміну дії договору   оренди земельної ділянки Тернопільської філії ПАТ «Укртелеком» в с.Турильче.
  10. Про надання дозволу громадянам Маковському Петру Михайловичу та Маковській   Ганні  Василівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі  (на місцевості)  у спільну  сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі Гуштин.
  11. Про надання дозволу громадянам Попович  Іванні  Василівні,  Слободян  Марії  Стефанівні  та  Слободяну  Івану  Васильовичу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі  (на місцевості)  у спільну  сумісну власність загальною площею 0,1400 га в селі Гуштин.
  12. Про надання дозволу громадянам Поповичу  Івану  Андрійовичу, Попович Дарії  Володимирівні,  Поповичу  Андрію  Івановичу та Братковській  Галині  Іванівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі  (на місцевості)  у спільну  сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі Гуштин.
  13. Про надання дозволу громадянам  Солтис Ларисі  Володимирівні  та  Гребенніковій  Світлані  Володимирівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі  (на місцевості)  у спільну  сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі  Іванків.
  14. Про надання дозволу громадянам  Пакуляк Ганні  Михайлівні  та  Маюк  Лідії  Петрівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі  (на місцевості)  у спільну  сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі   Іванків.
  15. Про надання дозволу громадянці  Мандибура  Дарії Володимирівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1500 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Бережанська, 7.
  16. Про надання дозволу громадянці  Радчук  Галині  Ярославівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,4240 га  в смт. Скала-Подільська, вул.  Незалежності, 32.
  17. Про надання дозволу громадянину  Біловоцькому  Ігорю  Львовичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,3273 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Старицького, 16.
  18. Про надання дозволу громадянину  Бадяку  Павлу  Костянтиновичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1500 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Старицького, 4.
  19. Про надання дозволу громадянці  Лукаш  Ірині  Яківні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1384 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Королівка, 4.
  20. Про надання дозволу громадянці  Ковальчук Генрієті  Євстахіївні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,0680 га  в смт. Скала-Подільська, вул.Запотіччя, 31 а.
  21. Про надання дозволу громадянці  Мельничук  Любові  Макарівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  в оренду  загальною площею 0,3039 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Старицького, 8.
  22. Про надання дозволу громадянці  Мельничук  Любові  Макарівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  в оренду  загальною площею 0,1100 га  в смт. Скала-Подільська, вул. Старицького, 6.
  23. Про надання дозволу громадянці  Пакуляк  Ганні  Михайлівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у  власність   загальною площею 0,6900 га  в  с. Іванків.
  24. Про надання дозволу громадянці  Крохмальній  Світлані  Петрівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у  власність  загальною площею 1,1300 га  в селі Іванків,  вул.  Садова, 1.
  25. Про надання дозволу громадянину   Кавуну Степану   Андрійовичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у  власність  загальною площею 1,2900 га  в селі Гуштин.
  26. Про надання дозволу громадянці  Величко  Ользі  Володимирівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у  власність  загальною площею 0,0600 га  в селі Гуштин,  вул. Слуха, 14.
  27. Про надання дозволу громадянину  Лань  Михайлу  Петровичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність загальною площею 0,5700 га  в селі Гуштин.
  28. Про надання дозволу громадянці  Пінь  Наталії  Олександрівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у  власність  загальною площею 0,6500 га  в селі Гуштин.
  29. Про надання дозволу громадянці  Скомській  Ірині  Миколаївні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у  власність  загальною площею 0,6000 га  в селі  Гуштин.
  30. Про надання дозволу громадянину  Маковському  Петру  Михайловичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості ) у власність  загальною площею 0,6500 га  в селі  Гуштин.
  31. Про надання дозволу громадянину  Бруц  Руслану  Романовичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,3800 га  в селі  Лосяч.
  32. Про надання дозволу громадянці  Дозорців  Стефанії  Ярославівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,3000 га  в селі  Лосяч.
  33. Про надання дозволу громадянину  Гаєцькому  Василю  Васильовичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,4100 га  в селі  Нивра.
  34. Про надання дозволу громадянці  Бойко  Людмилі Ярославівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,8200 га  в селі  Нивра.
  35. Про надання дозволу громадянці  Угрин  Неонілі  Романівні  на  розробку  проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  загальною площею 0,4342  га для ведення  особистого  селянського господарства  в селі  Нивра.
  36. Про надання дозволу громадянці  Волощук  Ользі  Дмитрівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,4600 га  в селі  Нивра.
  37. Про надання дозволу громадянці  Крулевській  Світлані  Василівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,3700 га  в селі  Турильче.
  38. Про надання дозволу на розробку  проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у власність в с. Трійця  для ведення  садівництва учаснику бойових дій   Стахуру  Анатолію  Миколайовичу.
  39. Про надання дозволу на розробку  проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у власність в с.Іванків  для ведення  особистого  селянського  господарства  учаснику бойових дій   Стахуру  Анатолію  Миколайовичу.
  40. Про надання  дозволу на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність земельної ділянки(паю)  взамін сертифіката на право на земельну частку (пай).
  41. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,9890 га в селі  Нивра гр. Гуменюк  Галині  Василівні та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  42. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,9800 га в селі Нивра  гр. Ганущак  Юлії  Юріївні  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  43. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2500 га в селі Гуштин  гр. Гриньків  Галині  Михайлівні та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  44. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1356 га в селі  Гуштин  гр. Гаплик  Галині  Едуардівні та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  45. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,6700 га в селі  Лосяч гр. Молодець  Тетяні  Василівні  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  46. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,8334 га в селі Лосяч гр.  Задворній  Ганні  Василівні  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  47. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,8390 га в селі  Лосяч гр. Юрків  Володимиру  Михайловичу  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  48. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0650 га в селі  Лосяч гр. Притка  Стефанії  Петрівні  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  49. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1217 га в смт  Скала-Подільська, вул. Брюзгіна, 14 гр. Ковалишин Аллі  Василівні та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  50. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1500 га в смт Скала-Подільська, вул. Залізнична, 10  гр. Шостаківському  Володимиру  Михайловичу  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  51. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,1079 га в селі  Іванків гр. Паламару  Василю  Михайловичу  та передачу  даних земельних ділянок у власність.

  52. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0600 га в селі Іванків гр. Мамунько Любові  Миколаївні  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  53. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,6454 га в селі Іванків гр. Басарабі Наталії  Михайлівні та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  54. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0088 га в селі Іванків гр. Салавору  Володимиру  Тарасовичу  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  55. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2208 га в селі Іванків гр. Басарабі Ірині  Романівні  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  56. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,6249 га в селі Іванків гр. Колісник  Галині  Михайлівні та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  57. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0600 га в селі Іванків гр. Пакуляк Катерині Іванівні та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  58. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,3863 га в селі Гуштинка  гр. Шикиревій  Лідії  Зеновіївні та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  59. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,2000 га в селі  Бережанка  гр. Вахрі  Степану  Ігоровичу  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  60. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,5984 га в селі  Турильче  гр. Лазаруку  Петру  Адамовичу  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  61. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,6878 га в селі  Турильче  гр. Рогачук  Марії  Василівні  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  62. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,7537 га в селі  Турильче  гр. Рапінді  Ігорю  Івановичу  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  63. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,6545 га в селі  Турильче  гр. Копильчаку  Семену  Семеновичу  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  64. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0238 га в селі  Турильче  гр. Борису  Степану  Захаровичу та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  65. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2500 га в селі  Турильче, вул. Нагірна, 18  гр. Братковському  Віктору  Йосиповичу  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  66. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,4926 га в селі  Турильче  гр.  Ткачук  Ользі  Антонівні  та передачу  даних земельних ділянок у власність.
  67. Про затвердження проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,2000 га  в с. Нивра  учаснику  бойових дій Харатіну  Ярославу  Дмитровичу  та передачу  даної  земельної ділянки у власність.                           
  68. Про затвердження проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,2000 га  в с. Іванків   учаснику  бойових дій Дорожу  Тарасу  Анатолійовичу  та передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  69. Про затвердження проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,2000 га  в с.Іванків  учаснику  бойових дій  Бойко  Ользі  Петрівні та передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  70. Про затвердження проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,2000 га  в с. Нивра  учаснику  бойових дій  Баценку  Павлу  Петровичу та передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  71. Про  вилучення  земельної ділянки  загальною  площею  0,5000 га у гр. Братковської  Галини  Іванівни  та  надання  дозволу  гр. Поповичу  Івану  Андрійовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,1000 га  в с. Гуштин.
  72. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь