Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Запрошуємо на збори громади

Дата: 24.06.2019 16:45
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

 

 

           Угодою про грант №TFOA8367 від 27 вересня  2018 року Японський фонд соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку надав урядові України грант на впровадження проекту «Надання соціальних послуг в громаді» у розмірі 2,85 млн. доларів США. Відповідно до Угоди про грант виконавцем проекту є Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ).

 

          Проект підтримуватиме пілотування моделей надання соціальних послуг у 30 обраних громадах Тернопільської та Одеської областей. Однак, з них тільки 10 громад, які підготують найкращі мікропроектні пропозиції, отримають фінансування за рахунок проекту у обсязі 140 тисяч доларів США.

 

        У зв’язку із цим, для публічного обговорення актуальних соціальних проблем, визначення об’єктів для мікропроектної пропозиції, 26 червня 2019 року о 15.00 год. в Скала-Подільському будинку культури відбудуться загальні збори членів об’єднаної територіальної громади, до участі у яких запрошуються представники місцевої влади та органу місцевого самоврядування, представники громадських організацій та об’єднань, ініціативні групи, що опікуються вирішенням існуючих соціальних проблем, мешканці громади.

 

        Також під час цієї зустрічі громада має визначитися із складом ініціативної групи – партнера з впровадження мікропроекту (ПВМП), яка буде партнером УФСІ у підготовці та впровадженні мікропроектів, моніторингу та звітуванні.

 

 

Чубак Т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь