Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

23 липня 2019 року відбудеться засідання позачергової сорок шостої сесії Скала-Подільської селищної ради

Дата: 18.07.2019 09:43
Кількість переглядів: 769

     

   23 липня 2019 року о 11.00 год. відбудеться засідання позачергової сорок шостої сесії Скала-Подільської селищної ради в приміщенні будинку культури.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

  1. Про  передачу іншої  субвенції  обласному бюджету з місцевого  бюджету.
  2. Про  передачу іншої  субвенції  обласному бюджету з місцевого  бюджету.
  3. Про  передачу  коштів управлінню соціального захисту  у вигляді  міжбюджетного трансферту.
  4. Про   внесення  змін  до  рішення   сесії  селищної   ради   від 24.12.2018 року  № 1560 /40-2018 «Про  селищний  бюджет на  2019 рік». Дод. 5; Дод.6-1.
  5. Про  доповнення до  рішення сесії   селищної ради шостого  скликання  від  29.04.2015 року  №  656/37-2015  «Про   затвердження  розмірів орендної   плати  за  земельні ділянки, які  перебувають  у комунальній  власності».
  6. Про   внесення  змін  до штатного  розпису Скала-Подільської селищної  ради.
  7. Про  внесення зміни до  рішення  від 23.03.2018 року № 1173/30-2018 «Про надання дозволу  на проведення  робіт з нормативної грошової оцінки земель село  Іванків  Борщівського  району  Тернопільської  області».
  8. Про  продаж  земельної  ділянки  несільськогосподарського  призначення  площею 0,1400 га  в смт Скала-Подільська,  вул. Крушельницької   ТОВ «Айленд-2004».
  9. Про  продаж  земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 1,4572 га в смт Скала-Подільська, вул. Кам’янець-Подільська  дочірньому підприємству «Дінтер Україна Скала»  ТзОВ «Дінтер Україна».
  10. Про  продаж  земельної ділянки несільськогосподарського  призначення площею 0,0597 га в смт  Скала-Подільська,  вул.  Кам’янець-Подільська   ТОВ «Скала-Подільський  спецкар’єр».
  11. Про надання дозволу дочірньому підприємству  «Дінтер Україна Скала» товариства з обмеженою відповідальністю «Дінтер Україна» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1240 га  в оренду за адресою  смт Скала-Подільська, вул. Кам’янець-Подільська, 10.
  12. Про  затвердження акту  обстеження  земельної ділянки гр. Харатин Оксани Богданівни в селі  Гуштин.
  13. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у власність загальною площею 1,2000 га  в селі Іванків учаснику  бойових дій  Дзвиняцькому  Сергію  Романовичу,  жителю  с.  Турильче.
  14. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2500  га  в  селі Лосяч  громадянам  Грибі Володимиру Михайловичу Грибі Ганні Михайлівні,  Грибі Михайлу Львовичу,  Грибі Роману Михайловичу,  Соколовській Марії Михайлівні,  Мотрук Ользі Михайлівні   та  передачу  даної земельної   ділянки у спільну сумісну власність.
  15. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8648 га в с. Гуштин  гр. Дідику  Володимиру  Васильовичу  та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  16. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8334 га в с.  Лосяч  гр. Задворній  Ганні  Василівні та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0055 га в с. Залуччя гр. Стасюку  Миколі Костянтиновичу та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  18. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,0330 га в с. Нивра  гр. Шавалюк  Ользі  Василівні та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  19. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,5971 га в с. Нивра  гр. Шавалюку  Володимиру Кириловичу та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  20. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,6243  га в с. Нивра  гр. Гарасимів  Оксані  Степанівні та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  21. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га в с. Турильче  гр.  Юзьо  Василю  Миколайовичу   та передачу  даної земельної  ділянки  у власність.
  22. Про затвердження  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,6017 га в с. Вербівка   гр.  Чаплигіній  Надії  Степанівні   та передачу  даних земельних  ділянок  у власність.
  23. Про затвердження проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність загальною площею 1,2000 га в с. Іванків  учаснику  бойових  дій  Найчуку  Олександру  Івановичу  та передачу даної  земельної  ділянки у власність.
  24. Про затвердження проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність загальною площею 1,2000 га в с. Іванків  учаснику  бойових  дій  Моспану  Сергію Дмитровичу  та передачу даної  земельної  ділянки у власність.
  25. Про затвердження проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  в натурі  (на місцевості)  у власність загальною площею 1,2000 га в с. Іванків  учаснику  бойових  дій  Бойчуку  Володимиру  петровичу  та передачу даної  земельної  ділянки у власність.
  26. Про надання  дозволу  громадянину Запотоцькому  Любомиру  Ярославовичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,0700 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Богуна, 31 «а».
  27. Про надання  дозволу  громадянці  Маланчук  Галині  Іванівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,6500 га  в селіІванків.
  28. Про надання  дозволу  громадянці Головатій  Ірині  Богданівні   на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,0000 га  в  селі Іванків.
  29. Про надання  дозволу  громадянці  Гриба  Марії Василівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,8500 га  в селі  Гуштин.
  30. Про надання  дозволу  громадянину Кавуну Андрію  Йосиповичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,1200 га  в с.  Гуштин.
  31. Про надання  дозволу  громадянину Пожогіну  Михайлу  Ярославовичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,7500 га  в  селі Нивра.
  32. Про надання  дозволу  громадянину  Пуляку  Нестору  Онуфрійовичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га  в селі  Залуччя.
  33. Про надання  дозволу  громадянину  Колибаб’юк  Марії  Казимирівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га  в селі  Залуччя.
  34. Про надання  дозволу  громадянці  Казимирчук  Марії  Остапівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,4500 га  в  селі  Турильче.
  35. Про надання  дозволу  громадянину  Равлюку  Віктору  Дмитровичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га  в селі  Турильче.
  36. Про надання  дозволу  громадянину  Сушко Роману  Євгеновичу   на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,4800 га  в селі  Турильче.
  37. Про  надання  дозволу громадянці  Сушко Ганні Миколаївні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність    загальною площею  1,4000 га в селі Турильче.
  38. Про     надання  дозволу  громадянину  Надорожному  Роману  Володимировичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,4800 га  в селі  Турильче.
  39. Про надання  дозволу  громадянину  Кутасевичу  Богдану  Васильовичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га  в селі  Турильче.
  40. Про надання  дозволу  громадянці  Никирсі Людмилі  Адамівні   на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га  в селі  Турильче.
  41. Про надання  дозволу  громадянці   Думанюк  Людмилі  Остапівні   на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,7700 га  в селі  Турильче.
  42. Про надання  дозволу  громадянину  Буку  Володимиру  Петровичу на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,7900 га  в селі  Турильче.
  43. Про надання  дозволу  громадянину  Лазаруку  Василю  Адамовичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га  в селі  Турильче.
  44. Про надання  дозволу  громадянці Шевченко  Наталії  Вікторівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,0000 га  в селі  Вербівка.
  45. Про надання  дозволу  громадянці  Юськів  Марії  Гнатівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,7300 га  в селі  Вербівка.
  46. Про надання  дозволу  громадянину  Полиняку  Сергію Степановичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,7500 га  в селі Лосяч.
  47. Про надання  дозволу  громадянці   Петраш  Любов  Михайлівні   на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,1500 га  в селі  Іванків.
  48. Про надання  дозволу  громадянину  Петрашу Віктору  Михайловичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,5800 га  в селі  Гуштинка.
  49. Про надання  дозволу  громадянину  Качконога  Людмилі  Володимирівні на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,3850 га  в селі  Бережанка.
  50. Про  надання  дозволу громадянину  Подялюку  Леоніду Мирославовичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність   загальною площею  1,4200 га   в  селі  Бережанка.
  51. Про надання  дозволу  громадянину  Ковальчук Генрієті Євстахіївні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,0620 га  в смт  Скала-Подільська,  вул. Запотіччя, 31.
  52. Про  надання  дозволу на розробку проекту  із землеустрою  щодо   відведення   земельної  ділянки  у  власність  громадянці    Грушицькій  Ірині Володимирівні  загальною площею   0,0080 га  для  будівництва  індивідуального  гаража в  смт. Скала-Подільська  по  вул. Грушевського,51 «а».
  53. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику  бойових дій Петруняку  Василю  Несторовичу в с. Турильче.
  54. Про вилучення земельної ділянки  загальною  площею  0,6000 га  у гр. Полиняк  Любомири  Андріївни та  надання  дозволу гр. Полиняк  Тетяні  Володимирівні на розробку  технічної  документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,6000 га в селі  Лосяч.
  55. Про вилучення земельної ділянки  загальною  площею  0,0570 га  у гр. Колибаб’юк  Марії  Казимирівни  та  надання  дозволу гр. Колибаб’юку РомануПетровичу  на розробку  технічної  документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,0570 га в селі Залуччя.
  56. Про вилучення земельної ділянки  загальною  площею  0,3500 га  у гр.  Музики  Миколи  Йосиповича та  надання  дозволу гр. Музиці  Руслану  Миколайовичу на розробку  технічної  документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,3500 га в селі  Турильче.
  57. Про  вилучення земельної ділянки  загальною  площею  1,0000 га  у гр. Крулевської  Марії  Рудольфівни  та  надання  дозволу гр. Петруняку  Володимиру  Васильовичу на розробку  технічної  документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  1,0000 га в селі  Турильче.
  58. Про внесення  змін до рішення  сесії  селищної ради  від 14.02.2017 року  № 640/15-2017  «Про  надання  дозволу  гр. Західняк  Надії  Несторівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 0,9600 га в с. Турильче».
  59. Про   внесення   змін   до   рішення   сесії   селищної   ради   від 21.06.2019 року  № 1836/45-2019  «Про  надання  дозволу  гр. Крулевській  Світлані  Василівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 0,3700 га в с. Турильче».
  60. Про надання дозволу Засєдько Сергію Омеляновичу на розробку   проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 2,0 га  для ведення особистого селянського господарства в с. Гуштин.
  61. Про  надання  дозволу громадянам Петрашу Віктору Михайловичу  та Петраш Любові Михайлівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у спільну сумісну власність  загальною площею  0,2500 га в  селі Гуштинка.
  62. Про  надання  дозволу громадянці  Чорній Ользі Володимирівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність     загальною площею  0,7600   га в селі  Гуштинка.
  63. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь