Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Головне, щоб винні не уникнули покарання

Дата: 13.08.2019 14:24
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

 

 

Як уже повідомлялось на нашому сайті, 02 серпня 2019 року поблизу села Бережанка виявлено забруднення річки «Збруч», що призвело до масової загибелі риби.

Селищною радою було невідкладно повідомлено правоохоронні та інші органи,що дало змогу оперативно відреагувати на надзвичайну подію.

Під час виїзду на місце події працівників Борщівського відділення поліції Чортківського відділу поліції  та  Головного управління національної поліції в Тернопільській області разом з спеціалістами Держспоживслужби в Тернопільській області було зафіксовано даний факт та взято зразки води для встановлення джерела походження, поступлення, та розповсюдження шкідливих речовин, що спричинило забруднення водойми.

За даним фактом слідчим Борщівського відділення поліції порушено кримінальне провадження від 02 серпня 2019 року №12019210050000226  за ознаками частини першої Статті 242 Кримінального Кодексу України. На стадії розслідування можлива перекваліфікація на частину 2 даної статті, санкції якої передбачають максимальне покарання до 5-ти років позбавлення волі.

Також визначено  розмір нанесеної шкоди в сумі 70 000 гривень. Зі слів працівників поліції, наразі проводиться досудове розслідування за вищевказаними фактами, встановлюються можливі винуватці по справі і хочеться вірити, що цей  злочин буде розкрито і винні не зможуть уникнути відповідальності, про що нас надійно запевняють правоохоронці.

 

 

Вільховий М.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь