Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вияснення причини отруєння риби – під контролем громадськості!

Дата: 21.08.2019 15:29
Кількість переглядів: 1222

 Фото без опису

 

20 серпня2019 року відбулося засідання робочої групи з питань, пов’язаних із  реагуванням на отруєння риби в річці «Збруч» 02.08.2019 року, за участі селищного голови Віктора Мирончука, спеціаліста з питань НС,ЦЗ та МР Дідик Ольги, начальника відділу ПС діяльності ОМС та кадрового забезпечення Вільхового Михайла , представників громадськості  Дудника Юрія, Михальчука  Анатолія, Уріх Оксани, а також депутата селищної ради Дубчака Олександра.

Одним із найбільш актуальних було піднято питання реагування правоохоронних та інших відповідальних органів на дану ситуацію.

Робоча група «гостро» відреагувала на те, що слідчий відділ поліції з невідомих причин затягує вирішення питання щодо притягнення до відповідальності винних у подіях 02 серпня 2019 року.

На сьогоднішній день слідчі органи ще не оприлюднили результати експертизи та не встановлено осіб чи підприємства, які можуть бути причетні до вчинення даного злочину. Члени робочої групи з недовірою віднеслися і до методики розрахунків нанесених збитків у розмірі 70000 гривень.

Протокольне рішення направлено до Борщівського відділення поліції для отримання детальної відповіді  та якнайшвидшого притягнення винних до відповідальності та відшкодування завданих збитків.

Робоча група закликає усіх, хто міг стати свідком даної події чи знає винуватців подій 02.08.2019 року, повідомити слідчого Борщівської поліції Олександра Сапріянчука за номером телефону 0689689729.

 

 

Дідик О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь