Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

30 вересня 2019 року відбудеться засідання сорок восьмої сесії Скала-Подільської селищної ради

Дата: 20.09.2019 10:50
Кількість переглядів: 843

 

  30 вересня 2019 року о 11.00 год. відбудеться засідання сорок восьмої сесії Скала-Подільської селищної ради в приміщенні будинку культури.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

  1.    Про  передачу  іншої  субвенції  обласному бюджету  з місцевого  бюджету.   
  2. Про фінансування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Борщівського району на ІV квартал 2019 року.
  3. Про передачу  коштів у вигляді іншої субвенції Борщівській ЦРКЛ  на придбання інсуліну.
  4. Про передачу  коштів у вигляді міжбюджетного трансферту районному центру  соціальних  служб для сім’ї,  дітей  та  молоді Борщівської РДА.
  5. Про передачу іншої субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту ДЮСШ Скала-Подільської ОТГ.
  6. Про передачу іншої субвенції  управлінню  соціального захисту у вигляді  міжбюджетного трансферту.
  7. Про внесення змін до  селищного  бюджету  на  2019 рік, затвердженого  рішенням  сесії  селищної  ради  від  24.12.2018 року № 1560/40-2018.
  8. Про  введення  в  штатний  розпис  0,5  ставки  посади  настроювача  піаніно та роялів у  Скала-Подільській  дитячій  музичній  школі.
  9.  Про затвердження структури апарату виконавчого комітету Скала-Подільської селищної ради.
  10. Про  обрання  секретаря  виконавчого  комітету  селищної  ради.
  11. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Скала-Подільської селищної об’єднаній територіальній громаді.
  12. Про затвердження Концепції модернізації, Положення та Регламенту Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скала-Подільської селищної  ради   об’єднаної територіальної громади.
  13. Про затвердження Графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Скала-Подільської селищної об’єдної територіальної громади.
  14. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 1,3062 га,  за межами населеного пункту с.Гуштин  на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  15. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,0936 га,  за межами населеного пункту с.Гуштин   на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  16. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 1,5763 га,  за межами населеного пункту с.Лосяч  на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  17. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,7396 га,  за межами населеного пункту с.Лосяч   на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  18. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 23,3923 га,  за межами населеного пункту с.Нивра  на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  19. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 16,0646 га,  за межами населеного пункту смт Скала-Подільська на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  20. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 5,8545 га,  за межами населеного пункту с.Турильче   на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  21. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 8,0467 га,  за межами населеного пункту с.Турильче   на території Скала-Подільської селищної  ради Борщівського району.
  22.  Про затвердження  іменованого  об’єкту «Комплекс  будівель і споруд» № 1  на території  Лосяцької  сільської ради.
  23. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1500 га  в  смт Скала-Подільська  по вул. Незалежності, 32 гр. Радчук  Галині  Ярославівні  та передачу даної земельної  ділянки  у власність.
  24. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1974 га  в  смт Скала-Подільська по вул. Богуна,  33  гр. Ухач  Валентині  Володимирівні  та передачу даних  земельних  ділянок  у власність.
  25. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельних  ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею 0,3649 га  в  смт Скала-Подільська  по вул. Старицького, 4  гр. Бадяк  Павла  Костянтиновича  та передачу даних земельних  ділянок  у власність.
  26. Про  затвердження  технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною  площею 0,9820 га  в  с. Турильче  гр. Тишкуну  Петру  Петровичу  та передачу даної земельної  ділянки  у   власність.
  27. Про  затвердження  проекту із  землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки  для індивідуального садівництва загальною площею 0,1200 га  гр. Кутасевичу Богдану Васильовичу в селі  Турильче  та  передачу даної  земельної ділянки у власність.
  28. Про надання дозволу гр. Бириловій Ользі Борисівні на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2000 га в с. Залуччя.
  29. Про надання дозволу гр. Цибульській  Ганні  Герасимівні  на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,3000 га в с. Залуччя.
  30. Про надання дозволу гр. Наконечному Михайлу  Михайловичу на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,7100 га в с.Нивра.
  31. Про надання дозволу гр. Павлюку  Володимиру  Васильовичу на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,1500 га в с.Турильче.
  32. Про надання дозволу гр. Лутчин  Вірі  Василівні на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га в с.Турильче.
  33. Про надання дозволу гр. Пакуляку  Миколі  Романовичу  на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2500 га в с. Іванків.
  34. Про надання дозволу гр. Пакуляк Володимирі Теодорівні на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,9900 га в с. Іванків.
  35. Про  надання  дозволу  гр.  Помазибіда  Галині  Іванівні на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,0000 га в с. Іванків.
  36. Про  надання  дозволу  гр.  Байдюку  Володимиру  Дмитровичу на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,0200 га в с. Іванків.
  37. Про  надання  дозволу  гр.  Скавронській  Тетяні  Богданівні на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,0700 га в с. Іванків.
  38. Про  надання  дозволу  гр.  Буртняк  Олені  Семенівні на розробку  технічної  інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,7900 га в с. Іванків.                                                                         
  39. Про надання дозволу гр. Бириловій Ользі Борисівні на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2000 га в с. Залуччя.
  40. Про надання дозволу громадянам Наконечній  Марії  Миколаївні,  Наконечному  Михайлу  Михайловичу та Паньків  Ользі  Михайлівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у  спільну  сумісну власність  загальною площею 0,2500 га  в селі  Нивра.
  41. Про вилучення земельну ділянку площею 0,4000 га у гр. Бугери Олени Костянтинівни  та  надання дозволу гр. Бугері  Роману  Орестовичу на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 1,2000 га в с. Іванків.
  42. Про вилучення земельну ділянку площею 0,6600 га у гр. Павлюк  Дарії  Максимівни  та  надання дозволу гр. Думанюк  Людмилі  Василівні на розробку  технічної інвентаризації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,9100 га в с. Турильче.
  43. Про вилучення земельних ділянок площею 0,8600 га у гр.Західняка Володимира Васильовича  та надання  дозволу громадянці  Західняк Оресті Михайлівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність     загальною площею 0,8600 га  в с. Турильче.
  44. Про   вилучення   земельних   ділянок   площею   0,3000 га  у  гр. Коновальчук  Іванни Миколаївни,   у гр. Семанишин Стефанії  Миколаївни   0,3000 га та  надання  дозволу гр. Данильців Дарії Михайлівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність загальною  площею 0,8800 га в селі Турильче.
  45. Про надання дозволу Засєдько Сергію Омеляновичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства в с. Гуштин.
  46. Про надання дозволу Фіняку Павлу Васильовичу на розробку   проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 0,1200 га  для ведення особистого селянського господарства в смт Скала-Подільська.

  47. Про  вилучення  земельної  ділянки  площею 0,3000 га у гр. Гундерака   Василя Андрійовича та  надання  дозволу гр.  Гундерак  Ользі  Михайлівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у  власність загальною  площею 1,9800 га в селі Лосяч.

  48. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,0900  га у гр.  Татарової  Антоніни Пилипівни  та надання  дозволу громадянці Заверцованій Олені  Іванівні  на  розробку технічноїдокументації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,0900  га  в смт Скала-Подільська.

  49. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,4000  га у гр.  Бугери  Олени  Костянтинівни та надання  дозволу громадянці Бугері  Роману  Орестовичу на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 1,2000  га  в  селі Іванків.

  50. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,0900  га у гр.  Москалюк  Наталії  Петрівни та надання  дозволу громадянці Кулик  Марії  Іванівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,0900  га  в смт Скала-Подільська.

  51. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,6000  га у гр.  Самуляка  Йосипа  Стефановича та надання  дозволу громадянці Малюті  Галині  Йосифівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,9000  га  в селі Лосяч.

  52.  Про вилучення земельної ділянки  площею 0,8500  га у гр.  Деревенчука Михайла  Дмитровича та надання  дозволу громадянці  Деревенчук  Наталії  Романівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,8500  га  в  селі  Лосяч.

  53. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,1500  га у гр.  Ратушняк  Марії  Іванівни та надання  дозволу громадянці Ратушняк Лілії  Богданівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,8500  га  в селі  Іванків.

  54. Про  надання  дозволу громадянці Дашевській Марії Володимирівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність    загальною площею 0,2500 га  в с. Турильче. 

  55. Про  надання  дозволу громадянці  Цобко Ларисі Петрівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,2000 га  в с. Вербівка.

  56. Про  надання  дозволу громадянці  Головатій  Ірині  Богданівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 1,0000 га  в с. Вербівка.

  57. Про  надання  дозволу громадянці  Губило  Ользі  Ігорівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 1,0000 га  в с.Іванків.

  58. Про  надання  дозволу громадянці  Кінь  Ганні  Степанівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 1,2000 га  в с. Лосяч.

  59. Про  надання  дозволу гр.  Самуляку Йосипу Стефановичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,2500 га  в с. Лосяч.  

  60. Про  надання  дозволу громадянам Пянтковській Тетяні  Миколаївні  та  Ткач Ганні Михайлівні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у спільну сумісну власність  загальною площею  0,0700 га в  смт. Скала-Подільська.

  61. Про  надання  дозволу громадянам Кінь Ганні Степанівні,  Кінь  Василю Андрійовичу  та Кінь Андрію Васильовичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у спільну сумісну власність  загальною площею  0,2500 га в  селі Лосяч.

  62. Про надання дозволу Гуменюк Іванні  Іванівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 1,8700 га  для ведення особистого селянського господарства в селі Турильче .

  63.  Про надання дозволу Гуменюк Мар’яні Йосипівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 1,83 га  для ведення особистого селянського господарства в селі Турильче .

  64.   Про надання дозволу Гуменюк Галині  Іванівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 1,92 га  для ведення особистого селянського господарства в селі Турильче .

  65. Про надання дозволу  Дудка Ользі Іванівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність загальною площею 1,87га  для ведення особистого селянського господарства в селі Турильче . 

  66. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,8500  га у гр.  Деревенчука Михайла  Дмитровича та надання  дозволу громадянці  Деревенчук  Наталії  Романівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,8500  га  в  селі  Лосяч.
  67. Про вилучення земельної ділянки  площею 0,1500  га у гр.  Ратушняк  Марії  Іванівни та надання  дозволу громадянці Ратушняк Лілії  Богданівні на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,8500  га  в селі  Іванків.
  68. Про внесення  змін  до  рішення сесії  селищної ради  від   23.07.2019 року   № 1921/46-2019 «Про надання  дозволу гр. Подялюку Леоніду Мирославовичу на розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною  площею 0,2500 га в селі Бережанка».
  69. Про внесення  змін до  рішення сесії  селищної ради  від 12.09.2018 року№ 1361/35-2018 «Про надання  дозволу гр. Грабчак Ларисі Орестівні на розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною  площею 0,0800 га в смт Скала-Подільська».
  70.  Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь