Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

28 листопада 2019 року відбудеться засідання п'ятдесятої сесії Скала-Подільської селищної ради

Дата: 15.11.2019 15:24
Кількість переглядів: 859

 

     28 листопада 2019 року о 11.00 год. відбудеться засідання п'ятдесятої сесії Скала-Подільської селищної ради в приміщенні будинку культури.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

  1. Про затвердження  програми  фінансової  підтримки  комунального  підприємства Скала-Подільської селищної   ради  на 2020 рік.
  2. Про внесення змін  до селищного бюджету, затвердженого рішенням  сесії  селищної ради  від 24.12.2019 року № 1560/40-2018.  Додаток №6.
  3. Про  проект  програми  соціально-економічного  розвитку  ОТГ на 2020-2021 роки.
  4. Про  проект  селищного  бюджету  на  2020 рік.
  5. Про схвалення проекту договору про співробітництво територіальних громад
  6. Про затвердження  проекту Правил розміщення зовнішньої реклами на території Скала-Подільської селищної ради  та про затвердження Порядку визначення розміру плати за право тимчасового використання  місць для розташування засобів зовнішньої реклами, які перебувають у комунальній власності Скала-Подільської  селищної  ради.
  7. Про надання  дозволу на розроблення детального плану території.
  8. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із землеустрою  щодо поділу  земельної ділянки комунальної власності на території Скала-Подільської  ОТГ у с. Гуштин.
  9. Про дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Скала-Подільської  ОТГ у с.Лосяч .
  10. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із землеустрою  щодо поділу  земельної ділянки комунальної власності на території Скала-Подільської  ОТГ у с. Гуштин.
  11.  Про надання дозволу гр. Бойко  Петру  Ярославовичу на  розробку  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у  власність  загальною  площею  2,0000 га  для ведення  особистого селянського господарства  в селі Нивра.
  12. Про  надання  дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки загальною площею 0,0078 га у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  гр. Міщенку Вячеславу Миколайовичу в смт Скала-Подільська,  вул. Залізнодорожна.
  13. Про  надання  дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки загальною площею 0,0024 га у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  гр. Хандюк  Лілії  Леонтіївні в смт Скала-Подільська,  вул. Грушевського.
  14. Про  надання  дозволу на розробку проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки загальною площею 0,1500 га в оренду  терміном на 5 років для  обслуговування нежитлового приміщення  (бані)  Чупаку  Богдану  Ярославовичу  в селі  Лосяч  по вул. Колгоспна, 1 а.
  15. Про надання  дозволу  на розробку  проекту із  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  в с. Іванків  у  власність для ведення особистого селянського господарства учаснику   бойових дій   Борщівському  Андрію Володимировичу в  с. Іванків.
  16. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність земельної  ділянки (паю) взамін сертифіката на право на земельну ділянку (пай).
  17. Про надання дозволу громадянам Гриндьо Терезі Петрівні,  Гриндьо Марії Євгенівні та Гриндьо  Євгенію Івановичу  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,1500 га в селі  Гуштин.
  18. Про надання дозволу громадянам Боднарчуку Василю  Дмитровичу,  Дмитрів  Марії  Григорівні, Боднарчуку  Сергію  Васильовичу, Боднарчук  Ользі  Василівні  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну оренду загальною площею 0,2200 га в селі  Нивра.
  19. Про надання дозволу громадянам  Гафійчуку Володимиру  Миколайовичу,  Гафійчук  Олександрі  Володимирівні,  Гафійчуку  Роману Володимировичу,  Гафійчук  Світлані  Володимирівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі  Іванків.
  20. Про надання дозволу громадянам  Ситник  Наталії  Михайлівні,  Ситнику  Віктору  Михайловичу  та  Ситнику  Роману  Михайловичу  на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі  Іванків.
  21. Про надання дозволу громадянам  Вільчак Марії Іванівні,  Дикій  Галині  Іванівні,  Вільчаку  Івану  Івановичу  та  Мнюх  Олені  Іванівні на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною площею 0,2500 га в селі  Нивра.
  22. Про надання  дозволу гр. Повражику Анатолію  Євгеновичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2920 га в смт Скала-Подільська.
  23. Про надання  дозволу гр. Підодвірному  Степану  Федоровичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,0700 га в смт Скала-Подільська.
  24. Про надання  дозволу гр. Боднаруку  Роману  Михайловичу  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,0800 га в смт Скала-Подільська.
  25. Про надання  дозволу гр. Кравчик  Світлані  Іванівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2700 га в смт Скала-Подільська.
  26. Про надання  дозволу гр. Кравчику  Андрію  Богдановичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,1150 га в смт Скала-Подільська.
  27. Про надання  дозволу гр. Балуну  Володимиру  Дмитровичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,0547 га в смт Скала-Подільська.
  28. Про надання  дозволу гр. Левицькому  Миколі  Адамовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,4289 га в смт Скала-Подільська.
  29. Про надання  дозволу гр. Окряк  Ярославі  Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2000 га в смт Скала-Подільська.
  30. Про надання  дозволу гр. Борщівському  Віктору  Степановичу  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2500 га в смт Скала-Подільська. 
  31. Про  надання дозволу гр. Монастирській  Ользі  Петрівні  на розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею 0,2700 га в селі Лосяч.
  32. Про надання  дозволу гр. Мантика  Наталії  Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,0000 га в селі  Гуштин.
  33. Про надання  дозволу гр. Спольській  Ганні  Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,5000 га в с. Гуштин.
  34. Про надання  дозволу гр. Глюта  Марії  Петрівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,1400 га в с. Гуштин.
  35. Про надання  дозволу гр. Журихіній  Марії  Петрівні   на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2500 га в с. Гуштин, вул. Шелеста, 6.
  36. Про надання  дозволу гр. Бойчук  Нелі  Ярославівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,8000 га в с. Гуштин.
  37. Про надання  дозволу гр. Лашта  Святославі  Богданівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,1300 га в с. Гуштин.
  38. Про надання  дозволу гр. Гуменюку  Михайлу  Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,6400 га в с. Гуштин.
  39. Про надання  дозволу гр. Кавуну  Володимиру  Андрійовичу  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,1000 га в с. Гуштин.
  40. Про надання  дозволу гр. Глюті  Івану  Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,8500 га в с. Гуштин.
  41. Про надання  дозволу гр. Зельській  Ользі  Василівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,7400 га в с. Нивра.
  42. Про надання  дозволу гр. Семенишини  Людмилі  Василівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,4000 га в с. Нивра.
  43. Про надання  дозволу гр. Єрменчуку  Володимиру  Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,7200 га в с. Нивра.
  44. Про надання  дозволу гр. Тищенко  Ярославі  Василівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,8000 га в с. Нивра.
  45. Про надання  дозволу гр. Омелюх  Надії  Іванівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,0000 га в с. Нивра.
  46. Про надання  дозволу гр. Плечій  Любові  Дмитрівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2800 га в с. Залуччя.
  47. Про надання  дозволу гр. Осадчук  Анастасії  Микитівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,0000 га в с. Залуччя.
  48. Про надання  дозволу гр. Січкару  Василю  Дмитровичу  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,8000 га в с. Залуччя.
  49. Про надання  дозволу гр. Тимофієнко  Надії  Василівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,0400 га в с. Залуччя.
  50. Про надання  дозволу гр. Ситник  Наталії  Михайлівні  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,5100 га в с.Іванків.
  51. Про надання  дозволу гр. Гафійчуку  Володимиру  Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,3100 га в с.Іванків.
  52. Про вилучення  земельної  ділянки площею 0,4000 га  у гр. Гриндьо Євгенія  Івановича та  надання  дозволу гр. Гриндьо  Галині  Євгенівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,8000 га в селі  Гуштин.
  53. Про вилучення  земельної  ділянки площею 0,4000 га  у гр. Гриндьо Терези  Петрівни  та  надання  дозволу гр. Гриндьо  Марії  Євгенівні на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  1,2500 га в селі  Гуштин.
  54. Про вилучення  земельної  ділянки площею 0,4200 га  у гр. Глюти  Галини  Михайлівни  та  надання  дозволу гр. Глюті  Валерію  Івановичу  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,4200 га в селі  Гуштин.
  55. Про вилучення  земельної  ділянки площею 0,2100 га  у гр. Барни  Ольги  Пилипівни та  надання  дозволу гр. Барні  Олександру  Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2100 га в селі  Гуштин.
  56. Про вилучення  земельних  ділянок площею 0,5300 га  у гр. Чухрія  Петра  Антоновича та  надання  дозволу гр. Парховському  Миколі  Юрійовичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,5300 га в селі  Гуштин.
  57. Про вилучення  земельної  ділянки площею 0,2500 га  у гр. Слободян Анни  Василівни  та  надання  дозволу гр. Слободяну  Михайлу  Юліановичу  на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,2500 га в с. Гуштин.
  58. Про вилучення  земельної  ділянки площею 0,1700 га  у померлого Шпака  Анатолія Броніславовича та  надання  дозволу гр. Рибаку  Василю  Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність загальною площею  0,1500 га в смт Скала-Подільська.
  59. Про  вилучення  земельних ділянок  площею 0,6000 га у гр. Фик Марії Петрівни та  надання  дозволу гр. Чухрію  Петру Антоновичу на  розробку технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж земельних  ділянок  в  натурі (на  місцевості)  у  власність загальною  площею 1,6300 га в селі Гуштин.
  60. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,0570 га  в селі Залуччя  гр. Колибаб’юку  Роману  Петровичу  та  передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  61. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га  в селі Залуччя  гр. Колибаб’юк  Марії  Казимирівні  та  передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  62. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення   (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4550 га  в селі  Гуштин  гр. Харатин  Оксані  Богданівні та  передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  63. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,8280 га  в селі  Гуштин гр. Костюченко  Ярославі  Михайлівні та  передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  64. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,7478 га  в селі  Вербівка   гр. Юськів  Марії Гнатівні  та  передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  65. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,8444 га  в селі  Вербівка   гр. Шевченко  Наталії  Вікторівні  та  передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  66. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,7671  га  в селі  Турильче  гр. Ковачу  Михайлу  Миколайовичу та  передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  67. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6578 га  в селі Турильче  гр.  Чепесюк  Лесі  Михайлівні та  передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  68. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,7772 га  в селі  Турильче  гр. Буку  Володимиру  Петровичу  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  69. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4504 га  в селі  Нивра  гр. Волощук  Ользі  Дмитрівні та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  70. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,5276 га  в селі  Вербівка  гр. Чепесюк Людмилі  Ярославівні  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  71. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,3693 га  в селі  Лосяч  гр. Боднар Наталії  Петрівні та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  72. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,6001 га  в селі  Лосяч  гр. Боднар Світлані   Василівні  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  73. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0797 га  в смт Скала-Подільська  гр. Сакідону  Петру  Васильовичу  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  74. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0703 га  в смт Скала-Подільська  гр. Сакідону  Петру  Васильовичу  та  передачу  даних  земельних ділянок  в оренду.
  75. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,5690 га  в селі  Гуштин  гр. Куриляк  Тамілі  Ярославівні  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  76. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки   в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2279 га  в селі  Турильче гр. Равлюку  Віктору  Дмитровичу та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  77. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,6226 га  в селі  Турильче  гр. Музика  Руслану  Миколайовичу та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  78. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,7837 га  в селі  Турильче  гр. Думанюк  Людмилі  Остапівні та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  79. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га  в селі Турильче  гр. Лазаруку Василю  Адамовичу та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  80. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2061 га  в селі Турильче  гр. Сушку  Дмитру  Богдановичу  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  81. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 1,6847 га  в селі Турильче  гр. Сушку  Богдану  Ярославовичу  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  82. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 1,5303 га  в селі Турильче  гр. Братковському  Віктору  Йосиповичу та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  83. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га  в селі Турильче  гр. Нагнибіда  Любові  Дмитрівні та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  84. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4219 га  в селі Турильче  гр. Казимирчук Марії Остапівні  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  85. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,5100 га  в селі Нивра  гр. Візнюку  Ігору  Володимировичу  та  передачу  даних  земельних ділянок  у власність.
  86. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1880 га  в селі Гуштин,  вул. Мура, 2  громадянам  Слободян  Марії  Стефанівні,  Слободяну  Івану  Васильовичу,  Попович  Іванні  Василівні та  передачу  даних  земельних ділянок  у спільну  сумісну власність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь