Новорічні подарунки воїнам АТО

Дата: 06.12.2019 15:24
Кількість переглядів: 1906

Фото без опису

     За останні декілька років склалися добрі традиції благодійництва: щороку до Святого Миколая учні, працівники навчальних закладів, батьківські колективи беруть активну участь спільно з волонтерами, ГО “Самооборона Борщівського району” в акції «Допоможи воїну» для військовослужбовців АТО/ООС, які сьогодні захищають українську землю від агресора. Українські воїни повинні відчувати нашу підтримку і допомогу.

     Колективи закладів загальної середньої освіти громади зібрали для захисників солодощі, смаколики, солодкі сувеніри-вітання, фрукти, предмети гігієни, власноруч виготовили ангелів, листівки з побажаннями до новорічних та різдвяних свят, тощо, в загальному - 34 посилки, 6 відер вареників, які завантажили для відправки, 6 грудня, у День Збройних сил України.

     Допомога військовим АТО – це той напрямок, який допомагає робити усе можливе задля того, аби зберегти життя наших солдатів та добровольців, які захищають на Сході територіальну цілісність України, полегшити їм нелегкий солдатський побут.

     У день Святого Миколая подарунки не лише приємно отримувати, але і дарувати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь